Рулет курячий в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Соковите м'ясо курочки з ароматними овочами - з рецептом рулету курячого в фользі тепер не доведеться розщедрюватися в ресторанах, щоб покуштувати це шалено смачна страва, приготоване вдома!
Курячий рулет готуватися по-різному: можна зробити його з фаршу, можна з цільних шматків філе. Принцип один і той же - в курку щось загортається, потім вона запікається. Для приготування рулету курячого в фользі мені знадобилася одна велика грудка близько кілограма. Начинка у вигляді овочів може бути різною - як показала моя практика, морква і цукіні з куркою поєднуються просто на ура! дивимося рецепт.
- Грудка - 800 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Селера тертий - 3 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Морква, цукіні - За смаком
- Мелений коріандр, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти. З курки робимо фарш. Морква і цукіні ріжемо соломкою, селера трьом на тертці, у мене ще завалявся зелений перець - теж порізала.
Беремо лист фольги, змащуємо маслом, посипаємо сухарями і селерою.
Викладаємо фарш і зверху овочі акуратно.
Звертаємо фольгою "від себе" рулетик.
Щільно загортаємо в фольгу - цукерка виходить.
Відправляємо в духовку хвилин на 30-35 (можна й 40, від духовки залежить) при 200 З.
Коли наш рулет курячий в фользі буде готовий, обережно знімаємо фольгу і подаємо. Смачного!
Коли наш рулет курячий в фользі буде готовий, обережно знімаємо фольгу і подаємо. Смачного!