Рецепт Королівський рулет з яловичини фото

Королівський рулет з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Яловичина , Говяжа вирізка , Моцарелла
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Королівський рулет з яловичини - смачне, яскраве і ситне блюдо, яке прикрасить ваш обідній стіл. Він смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді. А приготувати його простіше, ніж ви думаєте! готуємо?

Опис приготування:

Для м'ясного рулету ви можете вибрати будь-яку начинку: гриби, твердий сир, овочі. Я пропоную вам варіант, як приготувати королівський рулет з яловичини з моцарелою, зеленню і яскравим болгарським перцем. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Шпинат - 80 грам
  • Моцарелла - 50 грам
  • Перець болгарський - 200 грам (червоний, жовтий)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль з травами - 1 Ст. Ложка (розмарин, чебрець)
  • Французька гірчиця - 1 Ст. Ложка
королівський рулет з яловичини - фото крок 1
Яловичу вирізку промийте, обсушити паперовими рушниками. Перець помийте, наріжте тонкою соломкою. Шпинат помийте.
королівський рулет з яловичини - фото крок 2
М'ясо відбийте за допомогою кухонного молоточка.
королівський рулет з яловичини - фото крок 3
Духовку розігрійте до 200 ° С. Моцареллу наріжте на тонкі скибочки, викладіть по центру м'яса. Зверху покладіть шпинат і нарізаний перець.
королівський рулет з яловичини - фото крок 4
Поверніть м'ясо рулетом, зав'яжіть шпагатом, посоліть і поперчіть за смаком.
королівський рулет з яловичини - фото крок 5
Обсмажте рулет з усіх боків на розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки.
королівський рулет з яловичини - фото крок 6
Помістіть рулет на деко з пергаментом для випічки і запікайте його в розігрітій духовці протягом 40 хвилин до середньої прожарювання. Якщо ви хочете повну прожарювання, необхідно збільшити час запікання до 50 хвилин.
королівський рулет з яловичини - фото крок 7
Вершкове масло розтопіть, змішайте з гірчицею і пряної сіллю, полийте рулет, накрийте фольгою і запікайте ще 15 хвилин.
королівський рулет з яловичини - фото крок 8
Видаліть кулінарний шпагат. Наріжте готовий рулет на шматочки і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти