Королівський рулет з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Королівський рулет з яловичини - смачне, яскраве і ситне блюдо, яке прикрасить ваш обідній стіл. Він смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді. А приготувати його простіше, ніж ви думаєте! готуємо?
Для м'ясного рулету ви можете вибрати будь-яку начинку: гриби, твердий сир, овочі. Я пропоную вам варіант, як приготувати королівський рулет з яловичини з моцарелою, зеленню і яскравим болгарським перцем. Приємних вам клопоту на кухні!
- Яловичина - 1 кілограм
- Шпинат - 80 грам
- Моцарелла - 50 грам
- Перець болгарський - 200 грам (червоний, жовтий)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль з травами - 1 Ст. Ложка (розмарин, чебрець)
- Французька гірчиця - 1 Ст. Ложка
Яловичу вирізку промийте, обсушити паперовими рушниками. Перець помийте, наріжте тонкою соломкою. Шпинат помийте.
М'ясо відбийте за допомогою кухонного молоточка.
Духовку розігрійте до 200 ° С. Моцареллу наріжте на тонкі скибочки, викладіть по центру м'яса. Зверху покладіть шпинат і нарізаний перець.
Поверніть м'ясо рулетом, зав'яжіть шпагатом, посоліть і поперчіть за смаком.
Обсмажте рулет з усіх боків на розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки.
Помістіть рулет на деко з пергаментом для випічки і запікайте його в розігрітій духовці протягом 40 хвилин до середньої прожарювання. Якщо ви хочете повну прожарювання, необхідно збільшити час запікання до 50 хвилин.
Вершкове масло розтопіть, змішайте з гірчицею і пряної сіллю, полийте рулет, накрийте фольгою і запікайте ще 15 хвилин.
Видаліть кулінарний шпагат. Наріжте готовий рулет на шматочки і подавайте до столу. Смачного!