Рулет з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий рулет з варенням, приготований власноруч, набагато смачніше аналогічного рулету, який придбаний в магазині. Рулет готується на основі кефіру, яєць і борошна. Виходить чудово!
Якщо ви не знали, як приготувати рулет з варенням в домашніх умовах, запам'ятовуйте цей рецепт, адже він обов'язково вам стане в нагоді. Подібне ласощі прикрасить будь-який святковий стіл, але будьте впевнені, що довго воно там НЕ пролежить, гості обов'язково швидко з'їдять
- Кефір - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
- Борошно - 1 Склянка
- Варення - 1 Склянка

Гасимо соду оцтом і вливаємо в кефір.

Збиваємо яйця з цукром, перемішуємо з кефіром.

Засипаємо борошно.

Замішуємо тісто.

Деко змащуємо маслом або маргарином. Вливаємо тісто.

Випікаємо корж 15 хвилин в духовці, температура 180 градусів. Даємо Коржу трохи охолонути і змащуємо його варенням.

Акуратно, щоб не обпектися, звертаємо корж в рулет.

Нарізаємо рулет порційними шматочками. Смачного!