Рулет з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Солодкий рулет з варенням, приготований власноруч, набагато смачніше аналогічного рулету, який придбаний в магазині. Рулет готується на основі кефіру, яєць і борошна. Виходить чудово!
Опис приготування:
Якщо ви не знали, як приготувати рулет з варенням в домашніх умовах, запам'ятовуйте цей рецепт, адже він обов'язково вам стане в нагоді. Подібне ласощі прикрасить будь-який святковий стіл, але будьте впевнені, що довго воно там НЕ пролежить, гості обов'язково швидко з'їдять
- Кефір - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
- Борошно - 1 Склянка
- Варення - 1 Склянка
Гасимо соду оцтом і вливаємо в кефір.
Збиваємо яйця з цукром, перемішуємо з кефіром.
Засипаємо борошно.
Замішуємо тісто.
Деко змащуємо маслом або маргарином. Вливаємо тісто.
Випікаємо корж 15 хвилин в духовці, температура 180 градусів. Даємо Коржу трохи охолонути і змащуємо його варенням.
Акуратно, щоб не обпектися, звертаємо корж в рулет.
Нарізаємо рулет порційними шматочками. Смачного!