Бісквітний рулет з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Домашній апетитний рулетик - чудовий варіант десерту до чаю для дорослих і дітей. Якщо у вас ще немає улюбленого рецепта, то рекомендую звернути увагу на цей. Приголомшлива ідея без особливого клопоту!
Це дуже простий і детальний варіант, як приготувати бісквітний рулет з варенням. Рецепт гарний тим, що в якості начинки ви можете використовувати абсолютно будь-яке варення, яке є у вас під рукою. Єдина уязик: воно повинно бути досить густим, щоб не витікала з рулету. Крім того, перед подачею ви можете прикрасити рулет шоколадною глазур'ю, наприклад. Для домашнього чаювання - то, що треба!
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 60 грам
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Варення - За смаком
1. Насамперед включіть її і розігрійте її до 220 градусів. У глибокій мисці з'єднайте яйця з цукром, збийте. Можна додати для аромату ванілін.
2. Всипте просіяне з розпушувачем борошно.
3. Влийте молоко і ще раз як слід збийте.
4. Деко застеліть пергаментом, вилийте на нього тісто.
5. Розподіліть його рівним шаром. Надішліть деко в духовку. Випікається тонкий бісквіт досить швидко, буквально 7-9 хвилин.
6. А тим часом підготуйте ще один лист пергаменту (можна також взяти чистий рушник) і присипте його цукром або цукровою пудрою.
7. Дістаньте готовий бісквіт з духовки.
8. Переверніть на лист пергаменту з цукром і акуратно зніміть лист, на якому бісквіт випікався.
9. Змастіть бісквіт тонким шаром улюбленого варення.
10. Загорніть щільним рулетом і залиште на пару годин.
11. Приємного чаювання!