Рулет бісквітний з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Нема нічого кращого, ніж відкрити взимку баночку улюбленого варення і зробити з ним дуже смачний бісквітний рулетик, тим більше що приготування цих ласощів не забирає багато часу і сил.
Не дарма ж ми влітку і восени займалися заготовками, тепер настав час пустити їх в хід, і сьогодні я розповім вам, як зробити рулет бісквітний з варенням. Готується він дуже швидко і легко і не вимагає великої кількості продуктів, а варення для такого рулету найкраще взяти густе з шматочками фруктів, наприклад, яблучне або полуничне. Так що дістаємо з полиць улюблені ласощі і приступаємо до приготування рулету бісквітного з варенням в домашніх умовах.
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3/4 склянки
- Крем - 100 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Варення - За смаком
У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо до них цукор і перетираємо все до однорідного стану, потім викладаємо в миску сметану.
Перемішуємо все і трохи збиваємо.
Окремо змішуємо борошно і розпушувач, пересипаємо цю масу в миску з тестом.
Ще раз гарненько все перемішуємо, у нас повинно вийти рідке тісто без грудочок.
Тепер ми застилає деко пекарської папером (або силіконовим килимком) і переливаємо на нього приготоване тісто, розподіляємо його рівномірно по всьому периметру.
Ставимо деко в розігріту духовку і випікаємо його 15 хвилин при 170-180 градусах.
Як тільки корж придбає зверху золотистий відтінок, виймаємо його з духовки, акуратно відокремлюємо від пекарської папери і швиденько змащуємо корж улюбленим варенням.
Скручуємо корж рулетом і даємо йому пару хвилин постояти і просочитися.
Готовий рулет можна посипати цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом. Приємного всім апетиту!