Рецепт Швидкий рулет з варенням фото

Швидкий рулет з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл
Випічка

Потрібно зробити десерт на швидку руку? Тоді цей простий рецепт швидкого рулету з варенням саме те, що вам потрібно. Апетитна хрустка скоринка з солодкою начинкою - відмінний варіант для чаювання.

Цей рецепт приготування швидкого рулету з варенням ідеально підійде для зайнятих господинь, у яких немає часу на складну випічку, а також для тих, кому потрібно нагодувати непроханих гостей. Усе, що потрібно - це упаковка готового тіста і трохи улюбленого варення.

1. Отже, при бажанні листкове тісто, звичайно, можна зробити самостійно. Його приготування не займе багато часу, однак можна скористатися і готовим. Тісто треба розкачати на присипаної борошном поверхні, щоб воно збільшилося як мінімум удвічі.

2. Якщо варення дуже рідке, поверхні тесту можна присипати крохмалем. Потім викласти тонким шаром варення і розрівняти його.

3. Акуратно загорнути тісто, формуючи щільний рулет. При бажанні можна підвернути і заліпити краї, щоб начинка не витікала в процесі приготування.

4. Рулет викласти на пергамент для випічки і змастити з усіх боків збитим виделкою жовтком.

5. Відправити його в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, поки не зарум'яниться верх.

6. Коли швидкий рулет з варенням в домашніх умовах готовий, його потрібно остудити як слід, а потім присипати цукровою пудрою і можна подавати до столу.


  • Листкове тісто - 500 грам
  • Варення - 150-200 грам (за смаком)
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
  • Жовток - 1 штука
Цей рецепт приготування швидкого рулету з варенням ідеально підійде для зайнятих господинь, у яких немає часу на складну випічку, а також для тих, кому потрібно нагодувати непроханих гостей. Усе, що потрібно - це упаковка готового тіста і трохи улюбленого варення.

1. Отже, при бажанні листкове тісто, звичайно, можна зробити самостійно. Його приготування не займе багато часу, однак можна скористатися і готовим. Тісто треба розкачати на присипаної борошном поверхні, щоб воно збільшилося як мінімум удвічі.

2. Якщо варення дуже рідке, поверхні тесту можна присипати крохмалем. Потім викласти тонким шаром варення і розрівняти його.

3. Акуратно загорнути тісто, формуючи щільний рулет. При бажанні можна підвернути і заліпити краї, щоб начинка не витікала в процесі приготування.

4. Рулет викласти на пергамент для випічки і змастити з усіх боків збитим виделкою жовтком.

5. Відправити його в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, поки не зарум'яниться верх.

6. Коли швидкий рулет з варенням в домашніх умовах готовий, його потрібно остудити як слід, а потім присипати цукровою пудрою і можна подавати до столу.

Схожі рецепти