Рулет з сюрпризом
(покроковий рецепт з фото)
Внесе у ваше святкове меню різноманітність, ось вам цікава і відносно нескладна ідея, як приготувати рулет з сюрпризом зі свинини. Рекомендую не проходити повз і взяти на замітку рецепт!
М'ясо традиційно готують з грибами, овочами і часто - з чорносливом. Але ось чи очікує хтось побачити всередині рулету яблуко? повірте, це обов'язково стане приємним сюрпризом для всіх, хто спробує це блюдо. Мінімум інгредієнтів використовується в цьому рецепті, адже і свинина, і яблука досить самодостатні за смаком. А пікантну нотку надає гірчиця. Відмінне блюдо!
- Свиняча відбивна - 1.5 кілограма
- Яблуко - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - За смаком
1. Ось і все інгредієнти, які вам знадобляться, щоб нагодувати і здивувати одночасно своїх гостей і близьких.
2. Свинину вимийте, обсушити і акуратно розгорніть, надрізу м'ясо гострим ножем. Повинен вийти прямокутний суцільний шар з м'яса.
3. Підсолити його за смаком, можна додати трохи спецій.
4. Злегка відбийте м'ясо молоточком.
5. Яблука вимийте, очистіть від серцевини і шкірки і наріжте тонкими скибочками.
6. Викладіть частина яблук по центру м'ясного шматка.
7. Загорніть спочатку одну сторону свинини (яблука повинні виявитися накритими).
8. І викладіть інші яблука.
9. Накрийте другою частиною м'яса. Щільно притисніть, щоб рулет добре тримав форму.
10. Для надійності можна перев'язати його ниткою. Викладіть рулет у жароміцних форму, попередньо застелену фольгою.
11. Змастіть його зверху гірчицею.
12. Загорніть фольгу і відправте форму в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 1.5 годину.
13. Ось така краса виходить! Подавайте готовий рулет до столу з гарніром або овочами. Смачного!