Рулет з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Свинина, načinennaâ цибулю і шавлія, загорнута в смужки бекону. Прекрасний м'ясний рулет, який подається з соусом із журавлини.
Неймовірно смачний м'ясний рулет, який легко готувати, а ще легше з'їсти. Суміш свинячого і яловичого фаршу додасть м'ясу неймовірно ніжний смак, а смужки бекону, в які він буде загорнутий не дасть рулету засохнути і зробить його соковитим і з хрусткою скоринкою з бекону.
- Цибуля - 35 грам
- Шавлія - 35 грам
- Бекон - 100 грам
- Свинячий фарш - 250 грам
- Фарш із яловичини - 250 грам
- Хрін - 2 Ст. Ложки
- Журавлиний соус - 4 Ст. Ложки
1. Розігріти духовку до 200 градусів Цельсія. Дрібно нарізати цибулю і шавлія. Скласти дрібно нарізану цибулю і шавлія в миску і добре перемішати. Форму для випічки змастити оливковою олією.
2. Тонко нарізати бекон смужками. Викласти смужки бекону в форму для випічки поперек. Так щоб вони покривали дно і боки і звисали з двох сторін форми для випічки.
3. У мисці разом змішати свинячий і яловичий фарш, дрібно нарізані цибулю і шавлія і хрін. Добре перемішати виделкою або руками. Заважайте ретельно, всі інгредієнти повинні бути рівномірно розподілені.
4. Викласти суміш поверх бекону в форму для випічки і добре утрамбувати. Зверху прикрити беконом, який звисав з боків форми для випічки. Запікати в духовці при температурі 200 градусів 45 хвилин.