Рецепт Рулет з беконом фото

Рулет з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

Свинина, načinennaâ цибулю і шавлія, загорнута в смужки бекону. Прекрасний м'ясний рулет, який подається з соусом із журавлини.

Опис приготування:

Неймовірно смачний м'ясний рулет, який легко готувати, а ще легше з'їсти. Суміш свинячого і яловичого фаршу додасть м'ясу неймовірно ніжний смак, а смужки бекону, в які він буде загорнутий не дасть рулету засохнути і зробить його соковитим і з хрусткою скоринкою з бекону.

  • Цибуля - 35 грам
  • Шавлія - 35 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Свинячий фарш - 250 грам
  • Фарш із яловичини - 250 грам
  • Хрін - 2 Ст. Ложки
  • Журавлиний соус - 4 Ст. Ложки
рулет з беконом - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 200 градусів Цельсія. Дрібно нарізати цибулю і шавлія. Скласти дрібно нарізану цибулю і шавлія в миску і добре перемішати. Форму для випічки змастити оливковою олією.
рулет з беконом - фото крок 2
2. Тонко нарізати бекон смужками. Викласти смужки бекону в форму для випічки поперек. Так щоб вони покривали дно і боки і звисали з двох сторін форми для випічки.
рулет з беконом - фото крок 3
3. У мисці разом змішати свинячий і яловичий фарш, дрібно нарізані цибулю і шавлія і хрін. Добре перемішати виделкою або руками. Заважайте ретельно, всі інгредієнти повинні бути рівномірно розподілені.
рулет з беконом - фото крок 4
4. Викласти суміш поверх бекону в форму для випічки і добре утрамбувати. Зверху прикрити беконом, який звисав з боків форми для випічки. Запікати в духовці при температурі 200 градусів 45 хвилин.

Схожі рецепти