Рулет з абрикосами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю випічку з ягодами і фруктами. З їх додаванням смак стає більш соковитий і легкий. Тому пропоную приготувати бісквітний рулет з абрикосами. Порадуйте своїх близьких!
Такий рулет багатьом припаде до смаку. Але у нього є і істотний мінус - він дуже швидко з'їдається. Тому сміливо можете готувати відразу подвійну порцію. Дуже смачно!
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 80 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Сода - 1 Щепоток
- Абрикоси - 200 грам
- Сир сирний - 200 грам
- Цукрова пудра - За смаком
- Шоколад білий - 50 грам
Збийте в пишну піну яйця з цукром.
Постійно помішуючи, влийте рослинне масло і всипте борошно з содою.
Готове тісто розподіліть по деку для випікання. Викладіть нарізані абрикоси. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, хвилин 10.
Готовий бісквіт відразу в гарячому вигляді скрутіть в рулет разом з папером. Загорніть в рушник і остудіть. Можна покласти в холодильник хвилин на 15.
Потім остиглий рулет розкрутіть, акуратно від'єднайте від паперу і змастіть сирним сиром. При бажанні можна трохи посипати цукровою пудрою. Поверніть бісквіт в рулет з начинкою.
Зовні прикрасьте рулет розтопленим білим шоколадом. Потім приберіть в холодильник хоча б хвилин на 30, щоб він добре охолов і трохи застиг.
Приємного чаювання!