Розсольник з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
А чи не приготувати нам дуже простий і дуже смачний розсольник з фрикадельками? Фрикадельки готуються швидко, а бульйон виходить наваристим і ситним. Черговий супчик це у мене. Ось рецепт.
Дуже, дуже простий рецепт розсольнику з фрикадельками. Я впевнена всім з дитинства знайомий цей супчик. А якщо молоді господині ще не готували розсольник з фрикадельками, обов'язково візьміть на озброєння цей рецепт. Готується швидко і попаде всім. Гарячий розсольник з фрикадельками добре присмачений сметаною, стане вашою паличкою-виручалочкою, коли треба нагодувати голодне сімейство Приємного апетиту!
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Картопля - 400 грам
- Перлова крупа - 5-6 Ст. Ложок
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Солоні огірки - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком
Беремо яловичий фарш. Можна зробити самим, можна купити готовий. Поперчити, посолити, додати зелені і трохи води. Формуємо фрикадельки.
Ставимо воду на вогонь і даємо їй закипіти. Опускаємо туди наші фрикадельки і перлову крупу і варимо 15 хвилин.
Тим часом чистимо картопля, ріжемо його на брусочки і опускаємо в бульйон, Варимо все ще хвилин 15 до готовності картоплі.
Тим часом робимо зажарку. Для цього чистимо і моєму овочі. Luk Sinkule, морква трьом на тертці, солоні огірки дрібно подрібнюємо. І все обсмажуємо на рослинному маслі.
Коли картопля зваритися, додаємо зажарку в суп. Туди ж можна влити півсклянки розсолу. Варимо ще хвилин 5 і знімаємо з вогню. Готово!