Рецепт Розсольник з фрикадельками фото

Розсольник з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Пісні страви
На обід
Супи , Розсольник
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

А чи не приготувати нам дуже простий і дуже смачний розсольник з фрикадельками? Фрикадельки готуються швидко, а бульйон виходить наваристим і ситним. Черговий супчик це у мене. Ось рецепт.

Опис приготування:

Дуже, дуже простий рецепт розсольнику з фрикадельками. Я впевнена всім з дитинства знайомий цей супчик. А якщо молоді господині ще не готували розсольник з фрикадельками, обов'язково візьміть на озброєння цей рецепт. Готується швидко і попаде всім. Гарячий розсольник з фрикадельками добре присмачений сметаною, стане вашою паличкою-виручалочкою, коли треба нагодувати голодне сімейство Приємного апетиту!

  • Фарш із яловичини - 400 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Перлова крупа - 5-6 Ст. Ложок
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Солоні огірки - 250 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Крем - За смаком
розсольник з фрикадельками - фото крок 1
Беремо яловичий фарш. Можна зробити самим, можна купити готовий. Поперчити, посолити, додати зелені і трохи води. Формуємо фрикадельки.
розсольник з фрикадельками - фото крок 2
Ставимо воду на вогонь і даємо їй закипіти. Опускаємо туди наші фрикадельки і перлову крупу і варимо 15 хвилин.
розсольник з фрикадельками - фото крок 3
Тим часом чистимо картопля, ріжемо його на брусочки і опускаємо в бульйон, Варимо все ще хвилин 15 до готовності картоплі.
розсольник з фрикадельками - фото крок 4
Тим часом робимо зажарку. Для цього чистимо і моєму овочі. Luk Sinkule, морква трьом на тертці, солоні огірки дрібно подрібнюємо. І все обсмажуємо на рослинному маслі.
розсольник з фрикадельками - фото крок 5
Коли картопля зваритися, додаємо зажарку в суп. Туди ж можна влити півсклянки розсолу. Варимо ще хвилин 5 і знімаємо з вогню. Готово!

Схожі рецепти