Рецепт Розсольник з фрикадельками і сочевицею фото

Розсольник з фрикадельками і сочевицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Огірок
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Розсольник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розсольник - це класичний суп російської кухні. Але класику буває хочеться чимось урізноманітнити, щоб вона не приїдалася. Чому б не доповнити її фрикадельками… Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Дуже смачний і корисний суп для ситного домашнього обіду. Це досить популярне перша страва. Смак маринованих огірків надає супу свою родзинку. При подачі можна додати в тарілку трохи сметани.

  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Сочевиця - 50 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Мариновані огірки - 3-4 штук
  • Вода - 2 L
  • Спеції - За смаком
розсольник з фрикадельками і сочевицею - фото крок 1
Доведіть до кипіння воду. З фаршу скачайте кульки і опустіть в окріп. При появі, прибирайте білу пінку.
розсольник з фрикадельками і сочевицею - фото крок 2
Додайте нарізану картоплю і промиту сочевицю.
розсольник з фрикадельками і сочевицею - фото крок 3
Окремо обсмажте подрібнені цибулю і моркву. Додайте зажарку в суп.
розсольник з фрикадельками і сочевицею - фото крок 4
Додайте мариновані оурци, натерті на крупній тертці. За смаком підсолити. Проваріть все разом ще хвилин 15. В кінці варіння додайте трохи подрібненого кропу.
розсольник з фрикадельками і сочевицею - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти