Розсольник з фрикадельками і сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник - це класичний суп російської кухні. Але класику буває хочеться чимось урізноманітнити, щоб вона не приїдалася. Чому б не доповнити її фрикадельками… Виходить дуже смачно!
Дуже смачний і корисний суп для ситного домашнього обіду. Це досить популярне перша страва. Смак маринованих огірків надає супу свою родзинку. При подачі можна додати в тарілку трохи сметани.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Сочевиця - 50 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Мариновані огірки - 3-4 штук
- Вода - 2 L
- Спеції - За смаком
Доведіть до кипіння воду. З фаршу скачайте кульки і опустіть в окріп. При появі, прибирайте білу пінку.
Додайте нарізану картоплю і промиту сочевицю.
Окремо обсмажте подрібнені цибулю і моркву. Додайте зажарку в суп.
Додайте мариновані оурци, натерті на крупній тертці. За смаком підсолити. Проваріть все разом ще хвилин 15. В кінці варіння додайте трохи подрібненого кропу.
Смачного!