Суп з фрикадельками і сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання фаршу і сочевиці на воді дає дуже смачне і ароматне блюдо. Суп виходить дуже поживний, а приготування не займе багато часу.
Цей суп сподобається всій вашій родині. Такий рецепт як раз для тих, хто любить смачні і незвичайні страви. А наявність у складі болгарського перцю дає смаку неповторний аромат.
- Фарш - 300 грам
- Вода - 1, 5 L
- Сочевиця - 50 грам
- Картопля - 1 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Кріп - 1 Пучков
- Спеції - За смаком
З фаршу сформуйте невеликі фрикадельки.
Воду доведіть до кипіння і опустіть туди фрикадельки. Доведіть до кипіння, знімаючи утворюватися пінку.
Додайте в суп картопля і сочевицю.
Окремо обсмажити цибулю, морква і болгарський перець. Додайте зажарку в суп.
Додайте сіль, спеції за смаком. Посипте кропом. Варіть до готовності картоплі хвилин 10.
Смачного!