Російські булочки
(покроковий рецепт з фото)
Російські булочки - це дуже прості в приготуванні і апетитно виглядають булочки, які під назвою російських дуже популярні в європейських кав'ярнях. Готуємо!
За які такі заслуги європейці прозвали ці російські булочки саме російськими - я не знаю. Так чи інакше, назва до такого роду булочок причепилося, і особисто я подібну випічку завжди тільки так і називаю - російські булочки. Готуються вони дуже просто, виходять красивими і смачними. Єдина небезпека - булочки дуже невеликого розміру, тому за вечір їх можна з'їсти необмежену кількість, а це загрожує
- Борошно - 4 склянки
- Цукор - 3/4 склянки
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Апельсиновий сік - 1/4 склянки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Яйце - 3 штуки
- Розм'якшене вершкове масло - 40 грам
- Малинове варення - 100 мілілітрів
- Ізюм - - За смаком
- Грецькі горіхи - - За смаком
- Обкладинка - - За смаком
У миску прокидається борошно, сіль і розпушувач. В іншій ємності змішуємо апельсиновий сік, ванілін, масло і 3 яйця. Рідку суміш вливаємо в борошняну.
Замішуємо тісто, обертаємо плівкою і ставимо його на 1 час в холодильник. Постійно тісто розрізаємо на 4 частини.
Кожну частину тіста розкочуємо в прямокутник. На кожен прямокутник наносимо шар вершкового масла і варення.
За смаком присипаємо тісто родзинками і рубаними волоськими горіхами. Кожен прямокутник звертаємо за принципом рулету.
Кожен рулет розрізаємо на 10-14 частин. Це і будуть наші булочки.
Залишається акуратно перекласти всі булочки на змащений вершковим маслом деко і запекти. Запікаємо 25 хв пі 190 градусах. Готово!