Рецепт Пельмені російські фото

Пельмені російські
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ви любите просту і смачну їжу? Тоді у вашій кулінарній скарбнички обов'язково повинен бути цей рецепт - пельмені російські. Натуральні інгредієнти і по-справжньому неймовірний смак.

Опис приготування:

Приготувати пельмені російські в домашніх умовах - це досить кропітка праця. Однак з їх смаком не зрівняється ні один масовий виробник. Подавати їх можна зі сметаною, зеленню або бульйоном, а при бажанні навіть заготовити побільше і заморозити.

  • М'ясо - 1 кілограм
  • Зелена цибуля - 10 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 850-950 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
пельмені російські - фото крок 1
1. Рецепт приготування пельменів російських традиційно починається з тіста. Близько 500 грам борошна з'єднати з яйцями, сметаною і дрібкою солі.
пельмені російські - фото крок 2
2. Додати рослинне масло і воду (можна використовувати газовану). Ретельно перемішати і поступово додати борошно, що залишилося. Тісто треба замісити досить круте. Накрити його рушником або харчовою плівкою і залишити приблизно на 1 час.
пельмені російські - фото крок 3
3. Час очікування можна витратити на приготування фаршу. М'ясо вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Використовувати можна будь-яке м'ясо (в даному варіанті яловичина і баранина). Пропустити через м'ясорубку.
пельмені російські - фото крок 4
4. Зелену цибулю вимити, просушити і подрібнити. Додати до м'яса. Як слід перемішати, посолити і поперчити за смаком. Можна додати улюблені спеції або ріпчасту цибулю замість зеленого.
пельмені російські - фото крок 5
5. Робочу поверхню присипати борошном і відщипнути шматочок тесту. Розкачати його досить тонко.
пельмені російські - фото крок 6
6. Зробив, як зробити пельмені російські однаковими і ідеально зліпленими? Найкраще з цим процесом впорається пельменниця. Її злегка присипати борошном і застелити тестом. У поглиблення покласти трохи фаршу.
пельмені російські - фото крок 7
7. Зверху накрити ще одним шматочком тесту і за допомогою качалки зліпити їх між собою.
пельмені російські - фото крок 8
8. Далі процес досить простий - необхідно різко витрусити пельмені з форми на стіл.
пельмені російські - фото крок 9
9. Звичайно, якщо пельменниці під рукою не виявилося, приготувати пельмені російські в домашніх умовах можна просто вирізавши склянкою кружальця і ​​щільно заліпивши краю. Готові пельмені відправити в киплячу підсолену воду і варити близько 7-10 хвилин. При бажанні в воду можна додати лавровий лист і запашний перець для аромату.

Схожі рецепти