Пельмені російські
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите просту і смачну їжу? Тоді у вашій кулінарній скарбнички обов'язково повинен бути цей рецепт - пельмені російські. Натуральні інгредієнти і по-справжньому неймовірний смак.
Приготувати пельмені російські в домашніх умовах - це досить кропітка праця. Однак з їх смаком не зрівняється ні один масовий виробник. Подавати їх можна зі сметаною, зеленню або бульйоном, а при бажанні навіть заготовити побільше і заморозити.
- М'ясо - 1 кілограм
- Зелена цибуля - 10 грам
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 850-950 грам
- Крем - 200 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування пельменів російських традиційно починається з тіста. Близько 500 грам борошна з'єднати з яйцями, сметаною і дрібкою солі.
2. Додати рослинне масло і воду (можна використовувати газовану). Ретельно перемішати і поступово додати борошно, що залишилося. Тісто треба замісити досить круте. Накрити його рушником або харчовою плівкою і залишити приблизно на 1 час.
3. Час очікування можна витратити на приготування фаршу. М'ясо вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Використовувати можна будь-яке м'ясо (в даному варіанті яловичина і баранина). Пропустити через м'ясорубку.
4. Зелену цибулю вимити, просушити і подрібнити. Додати до м'яса. Як слід перемішати, посолити і поперчити за смаком. Можна додати улюблені спеції або ріпчасту цибулю замість зеленого.
5. Робочу поверхню присипати борошном і відщипнути шматочок тесту. Розкачати його досить тонко.
6. Зробив, як зробити пельмені російські однаковими і ідеально зліпленими? Найкраще з цим процесом впорається пельменниця. Її злегка присипати борошном і застелити тестом. У поглиблення покласти трохи фаршу.
7. Зверху накрити ще одним шматочком тесту і за допомогою качалки зліпити їх між собою.
8. Далі процес досить простий - необхідно різко витрусити пельмені з форми на стіл.
9. Звичайно, якщо пельменниці під рукою не виявилося, приготувати пельмені російські в домашніх умовах можна просто вирізавши склянкою кружальця і щільно заліпивши краю. Готові пельмені відправити в киплячу підсолену воду і варити близько 7-10 хвилин. При бажанні в воду можна додати лавровий лист і запашний перець для аромату.