Рецепт Пиріг з тунцем «Російські традиції» фото

Пиріг з тунцем «Російські традиції»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Крупи , Листкове тісто , Мал , Консервований тунець , Тунець
Пісні страви
На вечерю , На полуденок , Легка вечеря
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 9-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже простий у приготуванні, але багатий смаком, пиріг з готового листкового тіста з нехитрої начинки. Пиріг готується досить швидко, тому його цілком можна спекти на вечерю в будній день.

Опис приготування:

Відваріть заздалегідь для начинки яйця і рис, і тоді на приготування цього пирога у вас підуть лічені хвилини. Листкове тісто можна використовувати як дріжджове, так и бездрожжевое. Як приготувати пиріг з тунцем"Російські традиції" , дивіться в покроковому рецепті.

  • Тісто листкове дріжджове - 500 грам
  • Тунець консервований - 150 грам (у власному соку)
  • Мал - 50 грам (вага сухої крупи)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Жовток курячий - 1 штука (для змазування пирога)
  • Зелень - 1 пучок
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки (або крем)
  • Сіль - За смаком
пиріг з тунцем
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і трохи майонезу. Мал і яйця заздалегідь відваріть.
пиріг з тунцем
Тунець звільніть від кісток і розімніть вилкою. Яйця і зелень порубати ножем.
пиріг з тунцем
Додайте в начинку рис і трохи майонезу або сметани. Додати сіль за смаком.
пиріг з тунцем
Листкове тісто потрібно розморозити 15-20 хв. При кімнатній температурі. Розкачати в пласт трохи більший за розміром, ніж обрана форма, щоб отримати невеликі бортики. Форму (20*30 см.) змастіть рослинною олією і присипте борошном. Викладіть тісто у форму.
пиріг з тунцем
Начинку перекладіть на тісто. І зверху покладіть невеликі шматочки вершкового масла, воно дасть соковитість начинці.
пиріг з тунцем
Другий пласт тіста розкачайте і викладіть зверху на начинку або наріжте на смужки і сформуйте плетіння.
пиріг з тунцем
Пріщіпніте краю пирога і змастіть всю поверхню тесту сирим жовтком. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
пиріг з тунцем
Пиріг з тунцем готовий! Дайте йому трохи охолонути і виймайте з форми. Смачно як в теплом, так і в холодному вигляді.
пиріг з тунцем
Смачного!

Схожі рецепти