Рецепт Російські пампушки фото

Російські пампушки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Здобне дрожевое тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Російські пампушки - це чудові здобні булочки, смачні, ароматні і дуже повітряні. Відмінне доповнення до чаю, кава, молоку або компоту.

Опис приготування:

Для тих, хто знайомий з дріжджовим тестом цей рецепт буде простим. А якщо ви початківець кулінар, то дотримуйтесь покроковому опису і у вас обов'язково вийде.

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі пресовані - 20 грам
  • Цукор - 6-7 Ст. Ложок(4 ст. Ложки в тісто, 3 ст. Ложки в начинку)
  • Вершкове масло - 80 грам(60 грам в тісто, 20 грам в начинку)
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
російські пампушки - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
російські пампушки - фото крок 2
У миску налийте тепле молоко. Додайте дріжджі і перемішайте.
російські пампушки - фото крок 3
Розтопити вершкове масло, трохи охолодіть і влийте в молоко з дріжджами.
російські пампушки - фото крок 4
Додайте одне яйце.
російські пампушки - фото крок 5
Всипте цукор, ванільний цукор, сіль і поступово додайте просіяне борошно.
російські пампушки - фото крок 6
Замісити м'яке, еластичне тісто.
російські пампушки - фото крок 7
Накрийте тісто харчовою плівкою або рушником. Поставте в тепле місце. Через 50-60 хвилин воно збільшиться в об'ємі.
російські пампушки - фото крок 8
Тісто розділіть на шматочки вагою приблизно 70-80 грам. Кожен шматочок розкачайте в коло.
російські пампушки - фото крок 9
Коло змастіть м'яким маслом і посипте цукром.
російські пампушки - фото крок 10
Поверніть коло рулетом і з'єднайте кінці.
російські пампушки - фото крок 11
Кінець пампушки трохи поверніть.
російські пампушки - фото крок 12
Притисніть до середини зворотного боку, розгорнувши пампушку.
російські пампушки - фото крок 13
Заготовки пампушок викладіть у форму для випічки.
російські пампушки - фото крок 14
Дайте постояти в теплі 30-40 хвилин. Змастіть яйцем.
російські пампушки - фото крок 15
Випікайте пампушки в духовці при температурі 175-180 градусів 35-40 хвилин до золотистої скоринки.
російські пампушки - фото крок 16
Російські пампушки готові. Можна подавати до столу.

Схожі рецепти