Рецепт Ромштекс з яловичини в мультиварці фото

Ромштекс з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні , Ромстекс
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Пропоную вашій увазі легкий спосіб приготувати соковиті відбивні в мультиварці. Дивимося рецепт ромштекс з яловичини в мультиварці прямо зараз!

Опис приготування:

Класичний ромштекс готується в клярі з сухарів, але ми можемо дозволити собі вільність і зробити кляр з борошном. Муки потрібно на око грамів сто, дивіться по консистенції клярі.

  • М'ясо - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
  • Молоко - 80 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 1
Ріжемо м'ясо вздовж волокон шматочками (товщиною 2-3 см). Відбиваємо його з двох сторін. Порційні шматочки солимо, перчим.
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 2
Поки наше м'ясо трохи відпочиває, готуємо кляр.
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 3
Для цього до яйця додаємо гірчицю, майонез, сіль, перець, молоко, і збиваємо вінчиком (або виделкою).
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 4
Ось так.
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 5
До яєчної суміші потроху додаємо борошно, продовжуємо збивати.
Кляр по густоті повинен вийти, як кефір або ряжанка.
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 6
Включаємо мультиварку, Режим «смаження» або «Смаження», наливаємо рослинне масло і залишаємо розігріватися на пару хвилин.
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 7
Ромштекс гарненько обваляйте в клярі.
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 8
Смажимо до утворення апетитною рум'яної скоринки.
ромштекс з яловичини в мультиварці - фото крок 9
Готовий ромштекс можете подавати з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти