Ромштекс з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі легкий спосіб приготувати соковиті відбивні в мультиварці. Дивимося рецепт ромштекс з яловичини в мультиварці прямо зараз!
Класичний ромштекс готується в клярі з сухарів, але ми можемо дозволити собі вільність і зробити кляр з борошном. Муки потрібно на око грамів сто, дивіться по консистенції клярі.
- М'ясо - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Молоко - 80 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
Ріжемо м'ясо вздовж волокон шматочками (товщиною 2-3 см). Відбиваємо його з двох сторін. Порційні шматочки солимо, перчим.
Поки наше м'ясо трохи відпочиває, готуємо кляр.
Для цього до яйця додаємо гірчицю, майонез, сіль, перець, молоко, і збиваємо вінчиком (або виделкою).
Ось так.
До яєчної суміші потроху додаємо борошно, продовжуємо збивати.
Кляр по густоті повинен вийти, як кефір або ряжанка.
Кляр по густоті повинен вийти, як кефір або ряжанка.
Включаємо мультиварку, Режим «смаження» або «Смаження», наливаємо рослинне масло і залишаємо розігріватися на пару хвилин.
Ромштекс гарненько обваляйте в клярі.
Смажимо до утворення апетитною рум'яної скоринки.
Готовий ромштекс можете подавати з будь-яким гарніром. Смачного!