Рецепт Рогалики з листкового дріжджового тіста фото

Рогалики з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Рогалики
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

З листкового дріжджового тіста можна приготувати безліч смачної випічки: як солодкою, так і солоної. Сьогодні покажу, як приготувати солоні рогалики. Це швидка закуска на швидку руку. Дивіться!

Опис приготування:

Для рогаликів потрібно розморозити тісто і приготувати начинку. Вона може бути і солодкою, і солоної, на ваш смак. Поріжте тісто, наповніть начинкою, Край добре ущільнити. Таким рогалики зазвичай завжди дуже раді гості. Дивіться, як приготувати рогалики з листкового дріжджового тіста.

  • Тісто листкове безжрожжевое - 250 грам
  • Ковбаса копчена - 50 грам
  • Сир плавлений - 80 грам
  • Оливки - 2-3 штук
  • Жовток - 1 штука (для змазування)
рогалики з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Підготуйте продукти. Платівку тесту звільніть від упаковки і залиште розморожувати. Тонке тісто дуже швидко розморожується при кімнатній температурі.
рогалики з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Поріжте невеликими шматочками ковбасу і сир плавлений. Оливки поріжте просто на дві (або кілька) частини вздовж.
рогалики з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Трішки розкачайте тісто, за допомогою гострого ножа поріжте його на довгі трикутники. Якщо пластинки тесту у вас квадратні, то виріжте спочатку коло, а потім розділіть його на 8 частин.
рогалики з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Візьміть трикутник тесту, на край покладіть начинку: ковбасу, сир і оливку. Гострий кінець трикутника змастіть водою і яйцем.
рогалики з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
Згорніть круасан, трохи придавлюючи, щоб край добре прилип.
рогалики з листкового дріжджового тіста - фото крок 6
Зробите так само з усіма шматочками тіста. Готові до випікання рогалики потрібно змастити жовтком. Розігрійте духовку до 230 градусів.
рогалики з листкового дріжджового тіста - фото крок 7
Перекладіть рогалики на деко і відправте їх в духовку на 15 хвилин.
рогалики з листкового дріжджового тіста - фото крок 8
Рогалики готові! Смачного!

Схожі рецепти