Рогалики з маком з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати рогалики з маком з дріжджового тіста. Це просто, якщо будете робити, як і я - з готового тіста. Смачно, швидко і дуже легко - ось, чим хороші рогалики!
Цей простий рецепт рогаликів з маком з дріжджового тіста припаде до душі тим, хто, так само, як і я, не уявляє свого життя без солодощів! Якщо ви лінуєтеся виходити в магазин, а в морозилці десь затесався пакет з готовим магазинним тестом, приготуйте ці солодкі рогалики! Тим більше, що якщо немає маку, можна просто посипати шматочки тіста цукром або придумати свою оригінальну начинку з того, що є під рукою!
- Тісто дріжджове - 400 грам
- Цукор - 100 грам
- Мак - 150 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукрова пудра - За смаком
1. Тісто розкачати в пласт товщиною приблизно 5 мм. Разрежем його на однакові прямокутники.
2. Молоко подогреем. Заллємо гарячим молоком мак: нехай настоїться 15 хвилин під кришкою. Далі зливаємо зайве молоко, але не все, трохи залишимо. Мак в ступці розтираємо з цукром.
3. Тепер викладаємо на тісто начинку. Загортаємо краю, як на фото, щоб в результаті вийшов рогалик. Запікаємо рогалики в духовці при 180 градусах (приблизно 10-15 хвилин).
4. Ось які виходять гарні рогалики. Посипаємо їх цукровою пудрою - і подаємо до столу!