Рогалики з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий і швидкий рецепт випічки з листкового тіста. Я покажу, як приготувати рогалики з листкового тіста з додаванням яблучного повидла. Дуже смачно виходить!
Такі ароматні рогалики можна робити хоч кожен день, постійно змінюючи начинку. Виходить відмінне ласощі для чаювання в колі сім'ї! І гостей завжди буде, чим пригостити. Пробуйте!
- Тісто листкове - 500 грам
- Povidlo - 250 грам
- Яйце - 1 штука
Приготуйте листкове тісто, повидло і яйце для змащування рогаликів. Повидло повинно бути густим, щоб не витікала. Тісто звільніть від упаковки і розморозити при кімнатній температурі.
Розморожене тісто просто розгорніть, розгортати його не потрібно. Виріжте круг. Коло розділіть на 8 частин.
На край кожного трикутника покладіть по половинці чайної ложки повидла. Поверніть кожен трикутник в рулончик так, щоб край тесту був внизу. Це дозволить їм не розгортатися під час випічки.
Рогалики змажте яйцем і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10-12 хвилин.
Готові рогалики зніміть з дека і остудіть. Смачного!