Рецепт Рогалики з листкового тіста фото

Рогалики з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Рогалики
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вам простий і швидкий рецепт випічки з листкового тіста. Я покажу, як приготувати рогалики з листкового тіста з додаванням яблучного повидла. Дуже смачно виходить!

Опис приготування:

Такі ароматні рогалики можна робити хоч кожен день, постійно змінюючи начинку. Виходить відмінне ласощі для чаювання в колі сім'ї! І гостей завжди буде, чим пригостити. Пробуйте!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Povidlo - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
рогалики з листкового тіста - фото крок 1
Приготуйте листкове тісто, повидло і яйце для змащування рогаликів. Повидло повинно бути густим, щоб не витікала. Тісто звільніть від упаковки і розморозити при кімнатній температурі.
рогалики з листкового тіста - фото крок 2
Розморожене тісто просто розгорніть, розгортати його не потрібно. Виріжте круг. Коло розділіть на 8 частин.
рогалики з листкового тіста - фото крок 3
На край кожного трикутника покладіть по половинці чайної ложки повидла. Поверніть кожен трикутник в рулончик так, щоб край тесту був внизу. Це дозволить їм не розгортатися під час випічки.
рогалики з листкового тіста - фото крок 4
Рогалики змажте яйцем і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10-12 хвилин.
рогалики з листкового тіста - фото крок 5
Готові рогалики зніміть з дека і остудіть. Смачного!

Схожі рецепти