Рогалики з листкового тіста з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з листкового тіста не може бути несмачною! Усе, що пробую з нього зробити, обов'язково виходить. Дізнайтеся, як приготувати рогалики з листкового тіста з джемом і порадуйте свою сім'ю.
Ця випічка дуже проста. Вона робиться з готового листкового тіста, а в якості начинки я взяла звичайний джем. Але ви можете взяти все, що душа забажає. Я робила і з шоколадом, і з яблуками, і зі згущеним молоком. Все одно виходить смачно і набагато краще, ніж готові булочки з магазину. Обов'язково спробуйте!
- Листкове тісто - 400 грам
- Джем - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Присипте стіл борошном і розкачайте тісто, а потім наріжте його на трикутники.
На широку частину трикутника викладіть по чайній ложки джему. Далі поверніть тісто в трубочку і зігніть півмісяцями.
Деко застеліть пергаментом, на ніж інвестувати круасани. Яйце збийте виделкою в мисці, змастіть їм вироби.
Випікайте круасани в духовці при 180 градусах протягом 15 хвилин, а потім подавайте їх до столу. Приємною дегустації!