Різотто з морепродуктами по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається італійська кухня, то спробуйте приготувати різотто з морепродуктами по-італійськи за моїм рецептом. Блюдо готується приблизно за 30-40 хвилин і виходить неймовірно смачним.
Приготувати різотто в домашніх умовах не так складно, як може здатися на перший погляд. Якщо прочитаєте цей рецепт, то в цьому переконаєтеся. Блюдо виходить дуже смачне і поживне, його можна подавати як основну страву на обід або вечерю. Сподіваюся, мій рецепт різотто з морепродуктами по-італійськи допоможе вам приготувати смачну страву - як в кращих ресторанах Італії!
- Мал - 200 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Морепродукти - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Тертий сир - За смаком
- Вино біле - 100 мілілітрів
- Бульйон курячий - 300 мілілітрів
У сковороді розігріваємо невелику кількість масла. Додаємо рис, обсмажуємо 1 хвилину.
Вливаємо вино. Готуємо, поки вино не випарується.
Коли вино випарується, вливаємо ополоник бульйону. Готуємо різотто за простою технологією: вливаємо ополоник бульйону, варимо, поки він не випарується. Коли випарується - вливаємо ще ополоник і т.Д. В цілому десь 4-5 половников бульйону має піти на те, щоб зварити рис.
Морепродукти тим часом відварити окремо до готовності.
Коли рис буде готовий, додайте морепродукти в сковороду. Перемішайте, посипте тертим сиром (по бажанню) і подавайте до столу.