Рецепт Різотто з морепродуктами по-італійськи фото

Різотто з морепродуктами по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам подобається італійська кухня, то спробуйте приготувати різотто з морепродуктами по-італійськи за моїм рецептом. Блюдо готується приблизно за 30-40 хвилин і виходить неймовірно смачним.

Опис приготування:

Приготувати різотто в домашніх умовах не так складно, як може здатися на перший погляд. Якщо прочитаєте цей рецепт, то в цьому переконаєтеся. Блюдо виходить дуже смачне і поживне, його можна подавати як основну страву на обід або вечерю. Сподіваюся, мій рецепт різотто з морепродуктами по-італійськи допоможе вам приготувати смачну страву - як в кращих ресторанах Італії!

  • Мал - 200 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Морепродукти - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Тертий сир - За смаком
  • Вино біле - 100 мілілітрів
  • Бульйон курячий - 300 мілілітрів
різотто з морепродуктами по-італійськи - фото крок 1
У сковороді розігріваємо невелику кількість масла. Додаємо рис, обсмажуємо 1 хвилину.
різотто з морепродуктами по-італійськи - фото крок 2
Вливаємо вино. Готуємо, поки вино не випарується.
різотто з морепродуктами по-італійськи - фото крок 3
Коли вино випарується, вливаємо ополоник бульйону. Готуємо різотто за простою технологією: вливаємо ополоник бульйону, варимо, поки він не випарується. Коли випарується - вливаємо ще ополоник і т.Д. В цілому десь 4-5 половников бульйону має піти на те, щоб зварити рис.
різотто з морепродуктами по-італійськи - фото крок 4
Морепродукти тим часом відварити окремо до готовності.
різотто з морепродуктами по-італійськи - фото крок 5
Коли рис буде готовий, додайте морепродукти в сковороду. Перемішайте, посипте тертим сиром (по бажанню) і подавайте до столу.

Схожі рецепти