Різотто з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Різотто з м'ясом - прекрасне блюдо, яке сподобається всім любителям італійської кухні. Ніжний і розсипчастий рис з м'ясом і грибами, присипаний тертим сиром і зеленню, - відмінний обід або вечерю!
Перед вами - простий рецепт приготування різотто з м'ясом. З інгредієнтів вам знадобиться: будь-яке м'ясо, гриби, Мал, цибуля ріпчаста, часник, твердий сир, спеції, бульйон. Готову страву підходить для вечері або обіду. По бажанню, можна прикрасити різотто подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Мал - 1 Склянка
- М'ясо - 400 грам
- Гриби - 300 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Бульйон - 3 склянки
Розігрійте в сковороді олію і обсмажте на ньому порізане шматочками м'ясо. Додайте гриби, тушкуйте до готовності. Потім додайте подрібнену цибулю і часник, готуйте ще кілька хвилин.
Засипте рис.
Приправити сіллю і poperčite, а через 2-3 хвилини влийте бульйон.
Готуйте на мінімальному вогні, поки рис не вбере весь бульйон.
В самому кінці додайте тертий сир. Перемішайте і подавайте до столу.
Смачного!