Різотто з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Існує дуже багато хороших і різних варіантів приготування різотто. Але мені до душі різотто, в якому присутня квасоля, селера, морква та інші овочі. Виходить дуже ароматно і смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування різотто з квасолею. На сковороді обсмажують цибулю, потім додаються овочі і рис. Наступним кроком буде додавання бульйону. Чи не вливайте відразу весь бульйон, найкраще його підливати порціями, щоб рис встигав вбирати рідину. В кінці додаються томати, тертий сир і зелень. Гарного вам дня!
- Рис "арбор" - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера корінь - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Квасоля зелена - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сир "пармезан" - 100 грам
- Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте всі овочі кубиками. Пармезан натріть на тертці.
У глибокій сковороді, на оливковій олії, обсмажуємо цибулю до м'якості. Солимо і перчимо.
Додаємо моркву, квасоля і селера. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 15 хвилин.
Засипаємо рис, обсмажуємо його пару хвилин на середньому вогні.
Вливаємо (частина) півлітра гарячого овочевого бульйону. Доводимо різотто до кипіння і варимо на повільному вогні, під кришкою. Рис повинен увібрати всю рідину. К почти готовому рису, додаємо помідори. Варимо ще 10 хвилин.
Готове різотто присипаємо подрібненою зеленню і тертим сиром. Перемішуємо.
Смачного!