Рецепт Різотто з квасолею фото

Різотто з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Існує дуже багато хороших і різних варіантів приготування різотто. Але мені до душі різотто, в якому присутня квасоля, селера, морква та інші овочі. Виходить дуже ароматно і смачно!

Перед вами - простий рецепт приготування різотто з квасолею. На сковороді обсмажують цибулю, потім додаються овочі і рис. Наступним кроком буде додавання бульйону. Чи не вливайте відразу весь бульйон, найкраще його підливати порціями, щоб рис встигав вбирати рідину. В кінці додаються томати, тертий сир і зелень. Гарного вам дня!

  • Рис "арбор" - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера корінь - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Квасоля зелена - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Сир "пармезан" - 100 грам
  • Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
різотто з квасолею - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
різотто з квасолею - фото крок 2
Наріжте всі овочі кубиками. Пармезан натріть на тертці.
різотто з квасолею - фото крок 3
У глибокій сковороді, на оливковій олії, обсмажуємо цибулю до м'якості. Солимо і перчимо.
різотто з квасолею - фото крок 4
Додаємо моркву, квасоля і селера. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 15 хвилин.
різотто з квасолею - фото крок 5
Засипаємо рис, обсмажуємо його пару хвилин на середньому вогні.
різотто з квасолею - фото крок 6
Вливаємо (частина) півлітра гарячого овочевого бульйону. Доводимо різотто до кипіння і варимо на повільному вогні, під кришкою. Рис повинен увібрати всю рідину. К почти готовому рису, додаємо помідори. Варимо ще 10 хвилин.
різотто з квасолею - фото крок 7
Готове різотто присипаємо подрібненою зеленню і тертим сиром. Перемішуємо.
різотто з квасолею - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти