Rizoni
(покроковий рецепт з фото)
Ризон - дрібна італійська паста, яка за зовнішнім виглядом нагадує великий рис. Вона може бути подана як самостійну страву, гарнір або в складі салату.
Я пропоную приготувати Ризон разом з грибами і овочами. Виходить смачне повноцінне блюдо на обід або вечерю. Нижче я дам покроковий опис, як приготувати Ризон. Замість шампіньйонів можна відварити сушені гриби, тоді паста вийде ще ароматні.
- Паста ризони - 115 грам
- Печериці - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Сухий часник - 1/2 чайних ложки

Підготуйте всі інгредієнти.

Наріжте цибулю тонкими півкільцями, печериці на скибочки середнього розміру, а моркву натріть на тертці.

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте шампіньйони до золотистого кольору, приправити сіллю, приправте сухим часником.

Окремо обсмажити цибулю з морквою, поки цибуля не стане м'яким.

Відваріть Ризон в киплячій підсоленій воді 8 хвилин. Відкиньте на друшляк.

З'єднайте Ризон, гриби і цибулю з морквою разом. Обсмажте 5 хвилин.

Паста ризони готова, смачного!