Рецепт Rizoni фото

Rizoni
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Ризон - дрібна італійська паста, яка за зовнішнім виглядом нагадує великий рис. Вона може бути подана як самостійну страву, гарнір або в складі салату.

Опис приготування:

Я пропоную приготувати Ризон разом з грибами і овочами. Виходить смачне повноцінне блюдо на обід або вечерю. Нижче я дам покроковий опис, як приготувати Ризон. Замість шампіньйонів можна відварити сушені гриби, тоді паста вийде ще ароматні.

  • Паста ризони - 115 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Сухий часник - 1/2 чайних ложки
Rizoni - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
Rizoni - фото крок 2
Наріжте цибулю тонкими півкільцями, печериці на скибочки середнього розміру, а моркву натріть на тертці.
Rizoni - фото крок 3
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте шампіньйони до золотистого кольору, приправити сіллю, приправте сухим часником.
Rizoni - фото крок 4
Окремо обсмажити цибулю з морквою, поки цибуля не стане м'яким.
Rizoni - фото крок 5
Відваріть Ризон в киплячій підсоленій воді 8 хвилин. Відкиньте на друшляк.
Rizoni - фото крок 6
З'єднайте Ризон, гриби і цибулю з морквою разом. Обсмажте 5 хвилин.
Rizoni - фото крок 7
Паста ризони готова, смачного!

Схожі рецепти