Рис з помідорами і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рис з помідорами і грибами - це дуже смачна страва, яке відмінно урізноманітнює ваше повсякденне меню. Ділюся рецептом!
Для приготування рису з помідорами і грибами знадобиться мінімум найдоступніших, простих інгредієнтів і зовсім небагато часу. Таке блюдо стане відмінним варіантом смачного, ситного обіду або вечері. Готується рис з помідорами і грибами дуже просто, тому, його з легкістю зможе приготувати навіть недосвідчена господиня. Перед подачею блюдо можна посипати свіжою, ароматної зеленню, тоді воно буде виглядати ще більш апетитним.
- Мал - 1 Склянка
- Помідор - 2 штуки
- Гриби - 300 грам (печериці)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рис попередньо відваріть до готовності і дайте йому повністю охолонути.
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і обсмажте на добре розігрітій сковороді з рослинним маслом 2-3 хвилини.
Додайте нарізані гриби, перемішайте і смажте 7-8 хвилин.
До грибів з цибулею додайте нарізаний помідор і добре все перемішайте.
Далі додайте рис, перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте на повільному вогні 5-10 хвилин.
Рис з помідорами і грибами готовий. Перекладіть блюдо на тарілку і подавайте до столу.
Смачного!