Рис з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий розсипчастий рис, ситний завдяки курочку і ароматний завдяки грибам. Трохи схожий на плов, але готується по-іншому. Думаю, вам сподобається.
М'ясо, цибуля, гриби, морква треба обсмажити, рис відварити. Потім всі компоненти перемішуються. Приготування займе зовсім небагато часу. А готовий рис куркою і грибами порадує чудовим смаком. Смачного!
- Куряче філе - 400 грам
- Рис пропарений - 1, 5 склянки
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
М'ясо порізати невеликими шматками.
Обсмажте його близько 15 хвилин. Посоліть і поперчіть за смаком.
Відваріть і промийте рис.
Цибулю дрібно подрібніть.
Морква очистіть, і потріть на тертці.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору, потім додайте моркву і помішуючи протушкувати 2-3 хвилини.
Гриби дрібно поріжте і обсмажте на олії близько 10 хвилин.
Змішайте всі компоненти - рис, м'ясо. Гриби і зажарку з моркви з цибулею. Добре перемішайте.