Рис з куркою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Рис в чистому вигляді не люблю, а ось з м'ясом або овочами подобається дуже.
Рис з куркою і помідорами готуємо в сковороді. Дивимося рецепт нижче.
- Мал - 2 склянки
- Помідор - 2 штуки
- Куряче філе - 300 грам
- Вода - 3 склянки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
Ріпчасту цибулю нарізати кубиком.
У сковороді розігріти олію, потім додати вершкове (не навпаки).
Невеликими кубиками нарізати куряче філе.
Ріпчасту цибулю обсмажити, додати куряче філе. Смажимо все разом, Poka філе НЕ pobeleet.
Промити рис до чистої води. Сирий рис кладемо в сковороду до курки. Перемішуємо відразу і накриваємо сковорідку кришкою на 3 хвилини.
Вливаємо в сковороду воду (1 склянка) і перемішуємо. Зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо рис в сковороді. Вода піде за 5-10 хвилин. А при ще склянку. Тушіте. Потім ще склянку. Додати сіль, поперчіть за смаком і доведіть рис до готовності під кришкою на повільному вогні.
Свіжий помідор нарізати кубиком.
Свіжий помідор нарізати кубиком.
Додайте помідор в рис. Перемішайте. Гасіть все 1-2 хвилини. Перевірте на предмет спецій, доведіть до готовності і можна вимикати.
Консистенція повинна бути наступна: блюдо близьке по консистенції до різотто, але з вкрапленням помідора.
Консистенція повинна бути наступна: блюдо близьке по консистенції до різотто, але з вкрапленням помідора.
Подайте до столу.