Часниковий рис з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Пікантність, гостре і ситне блюдо для любителів оригінальних других страв. Хочу поділитися з вами рецептом часникового рису з куркою.
Для приготування часникового рису з куркою я беру готову суміш з дикого і пропареного рису. Такий рис набагато смачніше зазвичай, а що ще важливо - набагато корисніше. Важливий для рису і соус, його основою послужить соєвий соус. Змішувати його ми будемо з цукром, з 4 ст.Л. Соєвого - 1 ç.l. Цукру. Далі дивимося рецепт.
- Мал - 300 грам
- Куряче філе - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соєвий соус - За смаком
- Цукор - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Кунжут, Зелена цибуля - За смаком
Мал відварити до готовності.
Тим часом ріжемо цибулю і моркву кубиками.
І філе дрібними шматочками.
У соєвому соусі - 7 ст.Л. - розмішайте цукор і злегка підігрійте в мікрохвильовці.
Тепер обсмажте овочі, додавши 3 ст.Л. Соусу.
Потім додаємо курку, соус, що залишився. roza_ker, періодично помішуючи.
Яйце розмішайте, але не збивайте.
До курки з овочами спочатку додаємо видавлений часник, потім рис відварний. А потім і яйце, постійно помішуючи при цьому, поки яйце не схопиться. За смаком додаємо кунжут і спеції.
Наш часниковий рис з куркою готовий. Смачного!
Наш часниковий рис з куркою готовий. Смачного!