Рецепт Часниковий рис фото

Часниковий рис
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Часниковий рис - відмінне блюдо до вашого столу! Часник додасть особливий аромат і все неодмінно зажадають добавки. Подавати можна не тільки як звичайний гарнір, але і до святкового столу.

Опис приготування:

Як приготувати цей чудовий часниковий рис? Для вас, я додав докладну інструкцію з фото і покроковими діями. Рецепт не складний, трішки терпіння і часниковий рис на вашому столі. Бажано використовувати не шліфований рис. Гарного дня!

  • Мал - 150 грам (нешліфований)
  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибуля пориста - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Кунжут - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком (пір'я)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
часниковий рис - фото крок 1
Відварюємо рис до готовності.
часниковий рис - фото крок 2
Нарізаємо моркву дрібними кубиками. Зелена цибуля ріжемо кільцями.
часниковий рис - фото крок 3
Філе курки нарізаємо шматочками.
часниковий рис - фото крок 4
Розігріваємо олію на сковороді. Кладемо на сковороду моркву і цибулю, смажимо кілька хвилин. Потім додаємо філе, столову ложку соєвого соусу і розтертий часник. Смажимо все до готовності м'яса, помішувати.
часниковий рис - фото крок 5
Висипаємо на сковорідку проварений рис. Перемішуємо все вміст.
часниковий рис - фото крок 6
Збиваємо в тарілці яйце.
часниковий рис - фото крок 7
Виливаємо яйце на сковороду до овочів з рисом. Ретельно все перемішуємо. Смажимо вміст ще кілька хвилин. По бажанню, можна додати ще трішки соєвого соусу і солі.
часниковий рис - фото крок 8
Часниковий рис готовий! Присипте його зверху кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти