Часниковий рис
(покроковий рецепт з фото)
Часниковий рис - відмінне блюдо до вашого столу! Часник додасть особливий аромат і все неодмінно зажадають добавки. Подавати можна не тільки як звичайний гарнір, але і до святкового столу.
Як приготувати цей чудовий часниковий рис? Для вас, я додав докладну інструкцію з фото і покроковими діями. Рецепт не складний, трішки терпіння і часниковий рис на вашому столі. Бажано використовувати не шліфований рис. Гарного дня!
- Мал - 150 грам (нешліфований)
- Куряче філе - 300 грам
- Цибуля пориста - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Кунжут - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком (пір'я)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
Відварюємо рис до готовності.
Нарізаємо моркву дрібними кубиками. Зелена цибуля ріжемо кільцями.
Філе курки нарізаємо шматочками.
Розігріваємо олію на сковороді. Кладемо на сковороду моркву і цибулю, смажимо кілька хвилин. Потім додаємо філе, столову ложку соєвого соусу і розтертий часник. Смажимо все до готовності м'яса, помішувати.
Висипаємо на сковорідку проварений рис. Перемішуємо все вміст.
Збиваємо в тарілці яйце.
Виливаємо яйце на сковороду до овочів з рисом. Ретельно все перемішуємо. Смажимо вміст ще кілька хвилин. По бажанню, можна додати ще трішки соєвого соусу і солі.
Часниковий рис готовий! Присипте його зверху кунжутом. Смачного!