Карамелізований рис з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Такий рис з куркою ви ще не пробували! Неймовірно простий і дуже смачний рецепт. Дивіться як приготувати карамелізований рис з куркою на кожен день або до святкового столу.
Я готую цю страву досить часто. Особливо, коли потрібно швидко приготувати повноцінний обід на кілька людей. І не тільки тому, що це дійсно займає зовсім небагато часу, але і тому, що всі мої домашні і друзі дуже люблять карамелізований рис з куркою, приготований за цим швидкому рецептом, а інгредієнти для нього завжди є в моєму будинку.
- Курка - 1 штука
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Імбир мелений - 1 Ст. Ложка
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Відварений рис - 2 склянки
У мисочці змішайте соєвий соус, імбир, оливкова олія, сік лимона, мідь, сіль і перець. Курку поріжте на шматки, видаліть шкіру. Змастіть м'ясо соусом.
Обсмажуйте курку на грилі протягом 40-45 хвилин до готовності.
У середній ємності нагрійте оливкову олію. Додайте цибулю, часник і морква, тушкуйте протягом 5 хвилин до готовності. Додайте вже відварений рис.
Додайте в рису зелений горошок, прогрійте ще 5 хвилин. Подавайте курку з рисом відразу ж. Смачного!