Карамелізований цибулю
(покроковий рецепт з фото)
Карамелізований цибуля стане смачним доповненням до будь-якої страви. Карамелизация прибирає з лука кислоту, замінюючи її насиченою солодкістю. Його також дуже легко готувати.
Карамелізований цибулю - це відмінне доповнення багатьох страв. Цибуля, приготований за цим рецептом використовується як закуска. Його можна подавати з Брускети, булочками і хрустким хлібом. Також карамелізований лук можна додавати в супи, пироги, піцу, картоплю, салати та інші страви. Його можна подавати як в холодному вигляді, так і в гарячому. Смачного!
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Наріжте цибулю на півкільця, додайте дрібку солі. Приготуйте цибулю на сковороді в маслі до напівпрозорості.
2. Готуйте цибулю до засмаженою скоринки, обдавши попередньо його окропом, що б пішла гіркота.
3. Гасіть лук до карамельного стану, як вам подобається.