Карамелізований банан
(покроковий рецепт з фото)
Банани ... Хто ж їх не любить? Однак багато хто боїться того, що вони потемніють в начинці. Так ось, якщо ви теж цього боїтеся або просто шукаєте рецепт незвичайного десерту, цей рецепт для вас.
Навіть те, що ви збираєтеся посмажити банани, вже може викликати шок у ваших близьких і рідних, адже у нас в слов'янських країнах не прийнято такі фрукти піддавати ніякої термічній обробці. Але вони просто не пробували карамелізовані банани, які в інших країнах шанують як велику ласощі і готують їх виключно у свята у вигляді начинок для млинців, пончиків, панкейк і т.Д.
- Банан - 3 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
1. Очистіть банани від шкірки.
2. На сковороді розтопіть масло з цукром, додайте трохи води і зробіть карамельний соус.
3. У карамельному соусі обсмажте банани до золотистого кольору протягом 5-10 хвилин.
4. Готові банани посипте кокосовою стружкою, насолоджуйтеся легким десертом.