Пиріг з ковбасками і карамелізований цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати пиріг з ковбасками і карамелізований цибулею. Ситна м'ясна випічка неодмінно припаде до смаку в першу чергу всім чоловікам або просто любителям ковбасок!
Відкритий несолодкий пиріг з листкового тіста з ковбасками виходить не тільки смачним, але і поживним - відмінна ідея для ситного сніданку або перекусу протягом дня. Також пиріг можна взяти з собою на природу, він буде хороший як в теплом, так і в холодному вигляді. Для начинки можна взяти будь-які ковбасні вироби, що є під рукою. Підійдуть як ковбаски, так і сосиски або сардельки. Пиріг виходить соковитим, ніжним і апетитним. Рецепт з розряду швидко, ситно і смачно! Спробуйте!
- Тісто листкове - 350 грам (будь-який)
- Ковбаски - 0, 5 кілограма (сосиски, sardel'ki і т.Д.)
- Цибуля - 4 штуки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Розмарин - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Тісто заздалегідь розморозити при кімнатній температурі.
Наріжте крупно ковбаски і обсмажте їх на невеликій кількості рослинного масла.
Ковбаски викладіть на тарілку, а на цій же сковороді обсмажити цибулю до м'якості, нарізаний великими пір'ям.
Додайте соєвий соус, розмарин і злегка карамелізіруется цибулю.
Поверніть на сковороду ковбаски і перемішайте.
Форму застеліть пекарської папером (розміром не більше 22 см в діаметрі) і покладіть на дно ковбаски з цибулею.
Листкове тісто розкачати трохи більше, ніж розмір форми. Виріжте круг і накрийте тестом ковбаски, підгинаючи краю всередину. Зробіть проколи вилкою для виходу пара.
Випікайте при 180-200 градусах близько 30 хвилин. Пиріг з ковбасками і карамелізований цибулею готовий.
Перевертаємо пиріг на тарілку тестом вниз і подаємо до столу.
Смачного!