Стейк з карамелізований цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яловичини з цибулею в карамелі з цукру і оцту.
Викласти стейки в велику тарілку, натерти часником, змастити 2 столовими ложками олії. Приправити сіллю і перцем. Відкласти маринувати 15 хвилин при кімнатній температурі.
Тим часом у великій сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Зменшити вогонь, додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості і золотисто-коричневого кольору, приблизно 7 хвилин. Додати цукор, оцет і 2 столові ложки води, кип'ятити на повільному вогні, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 3 хвилин. Викласти цибулю в миску і приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону.
Протерти сковороду. Нагріти залишилися 1 1 / 2 столових ложки масла в сковороді на сильному вогні. Обсмажити стейки до золотистого кольору, близько 2 хвилин з кожного боку. Викласти на обробну дошку і дати постояти 5 хвилин до нарізки.
- Яловичих стейка - 2 штуки
- Зубчик часнику - 1 штука
- Оливкового масла - 5 1/2 Ст. Ложки
- Червоної цибулі - 750 грам
- Цукру - 1/2 чайних ложки
- Бальзамічного оцту - 3 Ст. Ложки
Тим часом у великій сковороді нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Зменшити вогонь, додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості і золотисто-коричневого кольору, приблизно 7 хвилин. Додати цукор, оцет і 2 столові ложки води, кип'ятити на повільному вогні, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 3 хвилин. Викласти цибулю в миску і приправити сіллю і перцем. Відкласти в сторону.
Протерти сковороду. Нагріти залишилися 1 1 / 2 столових ложки масла в сковороді на сильному вогні. Обсмажити стейки до золотистого кольору, близько 2 хвилин з кожного боку. Викласти на обробну дошку і дати постояти 5 хвилин до нарізки.