Рецепт Рибний суп з сиром плавленим фото

Рибний суп з сиром плавленим
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Рибний суп можна приготувати різними способами. Наприклад, я готую по фінському рецептах. Ось один хороший варіант приготування рибного супу з сиром плавленим.

Опис приготування:

Для рибного супу беремо філе лосося або форелі і трохи філе судака. Завдяки кісток судака, вийде відмінний наваристий бульйон. У суп краще додавати різні види риби, так він знаходить незвичайний смак. Пробуйте!

  • Форель - 1 кілограм
  • Судак - 500 грам
  • Картопля - 10 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Плавлений сир - 2 штуки
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки
1
Спочатку потрібно зварити бульйон. Опустіть хребти і голови від риби в каструлю. Залийте кістки водою, додайте перець і лавровий лист. Варіть бульйон близько 1 годину.
2
Коли бульйон звариться, видаліть обережно кістки. Додайте в суп нарізані кубиками овочі і варіть до готовності.
3
Коли овочі стануть м'якими, можете додати сир, який дає багатий смак супу. В той же час, ви можете додати молоко. Помішуйте суп до повного розчинення плавленого сиру.
4
Потім додайте рибу і кріп в суп. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Накрийте кришкою і дайте настоятися. Нарешті, перевірте на сіль і вичавіть половину лимона в суп.
5
Смачного!

Схожі рецепти