Рибний суп з сиром плавленим
(покроковий рецепт з фото)
Рибний суп можна приготувати різними способами. Наприклад, я готую по фінському рецептах. Ось один хороший варіант приготування рибного супу з сиром плавленим.
Для рибного супу беремо філе лосося або форелі і трохи філе судака. Завдяки кісток судака, вийде відмінний наваристий бульйон. У суп краще додавати різні види риби, так він знаходить незвичайний смак. Пробуйте!
- Форель - 1 кілограм
- Судак - 500 грам
- Картопля - 10 штук
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Плавлений сир - 2 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки
1
Спочатку потрібно зварити бульйон. Опустіть хребти і голови від риби в каструлю. Залийте кістки водою, додайте перець і лавровий лист. Варіть бульйон близько 1 годину.
2
Коли бульйон звариться, видаліть обережно кістки. Додайте в суп нарізані кубиками овочі і варіть до готовності.
3
Коли овочі стануть м'якими, можете додати сир, який дає багатий смак супу. В той же час, ви можете додати молоко. Помішуйте суп до повного розчинення плавленого сиру.
4
Потім додайте рибу і кріп в суп. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Накрийте кришкою і дайте настоятися. Нарешті, перевірте на сіль і вичавіть половину лимона в суп.
5
Смачного!