Рецепт Рибний суп з селерою фото

Рибний суп з селерою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Селера , Стебло селери
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Рибний суп вийде більш ароматним і смачним, якщо ви при варінні такого блюда додасте в бульйон селера. Для ситності супу ви можете використовувати картоплю, Мал, пшоно, гречану крупу.

Опис приготування:

Рибний суп - дуже корисний і поживний, подавайте його не тільки дорослим, але і дітям. Малюкам найкраще наливати в тарілки бульйон і пропонувати до нього сметану і сухарики, вони перебивають рибний аромат і діти з задоволенням їдять перший.

  • Карась - 400 грам
  • Мал - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Вода - 1, 2 L
  • Селера - 40 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
рибний суп з селерою - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
рибний суп з селерою - фото крок 2
Рибу очистіть від луски, попатраєте і ретельно промийте. Видаліть зябра. Наріжте рибу шматочками і викладіть в каструлю або казан. Відразу ж додайте промитий рис, він вариться приблизно така ж кількість часу, що і риба. Викладіть лаврове листя.
рибний суп з селерою - фото крок 3
Влийте теплу воду, помістіть каструлю на плиту і доведіть її вміст до кипіння, видаляючи при цьому піну, що утворюється. Потім посоліть і поперчіть блюдо.
рибний суп з селерою - фото крок 4
Моркву і цибулю очистіть від шкірки, промийте у воді і натріть моркву на тертці з дрібними отворами, а цибулю наріжте дрібними кубиками.
рибний суп з селерою - фото крок 5
Через 15 хвилин варіння викладіть подрібнені овочі в каструлю.
рибний суп з селерою - фото крок 6
В цей же момент додайте і селеру. Можна використовувати як свіжий стеблова селера, так і заморожений.
рибний суп з селерою - фото крок 7
Відваріть суп ще 5-6 хвилин і спробуйте його на смак. За бажанням додайте в бульйон мелений часник або свіжу зелень.
рибний суп з селерою - фото крок 8
Викладіть в тарілки відварну рибу, розлийте бульйон з рисом і овочами і подайте до столу.

Схожі рецепти