Дієтичний суп з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Селера (корінь і стебло) часто використовують при складанні дієтичного меню. Пропоную вам рецепт ситного і одночасно низькокалорійного страви, як приготувати дієтичний суп з селерою.
Дієтична їжа може і повинна бути смачна. У складі цієї страви є м'ясо у вигляді індичого фаршу, а також інші овочі, адже збалансоване харчування дуже важливо. Суп можете зберігати в холодильнику, але подавати його потрібно гарячим. Легке, ситне і поживне блюдо відмінно вгамує голод і не зашкодить фігурі.
- Стебло селери - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Гриби - 6 штук
- Індиче фарш - 200 грам
- Сіль - За смаком
1. Стебло селери наріжте невеликими шматочками.
2. Очистіть картоплю і накришить шматочками середнього розміру.
3. Морква наріжте тонкими скибочками.
4. Очистіть і вимийте гриби, наріжте їх невеликими шматочками.
5. З індичого фаршу сформуйте невеликі фрикадельки.
6. У каструлю налийте воду і доведіть її до кипіння (2-3 L).
7. Трохи посоліть і додайте в киплячу воду все овочі, варіть їх 15 хвилин.
8. Викладіть індичі фрикадельки і варіть ще 7 хвилин.
9. Вимкніть вогонь і розлийте суп по тарілках. Прикрасьте зеленню селери і подавайте.