Рецепт Рибний суп з каррі фото

Рибний суп з каррі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви

У каструлі розтопити вершкове масло, додати спеції, перемішати.

Додати картоплю, нарізаний кубиками, перемішати.

Залити в каструлю бульйон і вино, варити 10 хв.

Додати солодкий перець, перемішати, варити ще 10 хв.

Додати рибу, нарізану кубиками і вершки, продовжити варити, помішуючи, ще 10 хвилин.

Суп готовий, смачного.


Кількість порцій: 3-5
  • Картопля - 250 грам
  • Курячий бульйон - 250 мілілітрів
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
  • Рибне філе - 500 грам (будь-яка біла риба, наприклад, морська язик)
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Вершки 10% - 200 мілілітрів
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Олія - 1 Ст. Ложка
У каструлі розтопити вершкове масло, додати спеції, перемішати.

Додати картоплю, нарізаний кубиками, перемішати.

Залити в каструлю бульйон і вино, варити 10 хв.

Додати солодкий перець, перемішати, варити ще 10 хв.

Додати рибу, нарізану кубиками і вершки, продовжити варити, помішуючи, ще 10 хвилин.

Суп готовий, смачного.

Схожі рецепти