Рибний суп з каррі
(покроковий рецепт з фото)
У каструлі розтопити вершкове масло, додати спеції, перемішати.
Додати картоплю, нарізаний кубиками, перемішати.
Залити в каструлю бульйон і вино, варити 10 хв.
Додати солодкий перець, перемішати, варити ще 10 хв.
Додати рибу, нарізану кубиками і вершки, продовжити варити, помішуючи, ще 10 хвилин.
Суп готовий, смачного.
Кількість порцій: 3-5
- Картопля - 250 грам
- Курячий бульйон - 250 мілілітрів
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
- Рибне філе - 500 грам (будь-яка біла риба, наприклад, морська язик)
- Солодкий перець - 1 штука
- Вершки 10% - 200 мілілітрів
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Олія - 1 Ст. Ложка
У каструлі розтопити вершкове масло, додати спеції, перемішати.
Додати картоплю, нарізаний кубиками, перемішати.
Залити в каструлю бульйон і вино, варити 10 хв.
Додати солодкий перець, перемішати, варити ще 10 хв.
Додати рибу, нарізану кубиками і вершки, продовжити варити, помішуючи, ще 10 хвилин.
Суп готовий, смачного.
Додати картоплю, нарізаний кубиками, перемішати.
Залити в каструлю бульйон і вино, варити 10 хв.
Додати солодкий перець, перемішати, варити ще 10 хв.
Додати рибу, нарізану кубиками і вершки, продовжити варити, помішуючи, ще 10 хвилин.
Суп готовий, смачного.