Риба в духовці (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати рибу в духовці по простому рецептом. Риба запікатиметься у власному соку, що додасть їй воістину унікальний смак. Приступаємо!
Риба, приготована за цим рецептом, особливо сподобається тим, хто стежить за своєю фігурою, адже в маринаді не використовується ніяких додаткових соусів. Як гарнір до риби ідеально підійде відварний рис або свіжі овочі. Саме так можна підкреслити смак лосося. Подавати стейки можна з скибочкою лимона і свіжою зеленню.
- Лосось (стейк) - 1 штука
- Сіль, перець, базилік - За смаком
1
Для того, щоб приготувати лосось, запечений у власному соку, необхідно промити стейк під водою і обмазати сіллю. Після цього прибираємо рибу в холодильник на 20 хвилин. Протягом цього часу вона встигне замаринувати. Після того, як ви дістанете рибу, її потрібно буде посипати базиліком і перцем.
2
Духовку необхідно попередньо розігріти до 180 градусів.
3
Стейк лосося обертаємо фольгою і запікаємо протягом 25 хвилин. Форма, де буде запікатися риба, повинна бути наповнена водою на чверть. Так вдасться зберегти соковитість риби. Стейк лосося, запечений в духовці у власному соку, готовий, смачного!