Копчена риба (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите копчену рибу і завжди хотіли дізнатися, як приготувати копчену рибу будинку, то сьогодні у вас є прекрасна можливість, щоб здійснити бажане.
Цей рецепт дозволяє приготувати копчену рибу в домашніх умовах без особливих зусиль. Ви можете вибрати будь-яку рибу, це особливо не впливає на результат. Простота приготування вас здивує точно так же, як і смак, який вийде в результаті. Риба ідеально підійде до святкового столу, смачного!
- Скумбрія - 2 штуки
- Мал - 100 грам
- Чай чорний - 30 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - За смаком
1
Для того щоб приготувати копчену скумбрію, рибу необхідно обсипати цукром і сіллю, а потім прибрати в холодильник на ніч. На ранок її необхідно промити і замаринувати в соєвому соусі на 1 час.
2
Для копчення необхідно змішати в окремій ємності рис, чай і корицю.
3
Далі беремо сковороду з товстим дном і застилає її фольгою для запікання. Висипаємо суміш з рису і чаю на сковороду, ставимо решітку і розігріваємо все це на сильному вогні протягом 5 хвилин. З плином часу температуру зменшуємо до середньої і викладаємо рибу. Вміст необхідно закрити кришкою або фольгою.
4
Коптити рибу необхідно протягом 30 хвилин, потім - перевернути.
Риба коптиться в дуже ароматному хвилин 30, за цей час її треба один раз перевернути.
Риба коптиться в дуже ароматному хвилин 30, за цей час її треба один раз перевернути.