Риба на барбекю (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Завжди хочеться приготувати щось смачне на природі. Особливо смачною виходить рибка. Сьогодні розповім, як приготувати рибу на барбекю. Буде легко і просто. Приступаємо до приготування.
Таке блюдо стане відмінним рішенням для людей, які стежать за своїм раціоном. Лосось є дуже корисною рибкою, до того ж і дуже ситної. Як гарнір до риби можна приготувати овочевий салат, або овочі на грилі. Блюдо легке, ароматне. Можна полити соком лимона перед подачею.
- Філе лосося - 1200 грам
- Оливкова олія, сіль, перець - За смаком
1
Рибку необхідно промити під водою, натерти сіллю і перцем свіжомеленим з усіх боків. Поверхня гриля необхідно змастити невеликою кількістю оливкової олії, щоб риба не підгоріла.
2
Розміщуємо рибу на решітку шкірою до низу і смажимо протягом 5 хвилин з одного боку, потім перевертаємо і смажимо стільки ж з іншого боку.
3
Готову рибу потрібно буде подавати відразу ж. Смачного!