Риба барбекю
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную подивитися вам нескладний варіант того, як приготувати рибу барбекю. Нічого складного в рецепті немає, потрібно тільки приправити рибку і відправити її смажитися на гриль або мангал.
Подавати таку рибку можна з улюбленим соусом. А ось мій варіант: в блендері змішайте 60 мл рослинного масла, 120 грам оливок, зубчик часнику, 2 консервованих томата, трохи орегано і меленого чорного перцю. Як на мене, це ідеальний соус для смаженої на решітці рибки.
- Морський окунь - 2 штуки (або інша біла риба)
- Сіль, перець - За смаком
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Орегано, петрушка - За смаком
Потрошеную рибку вимийте і просушіть. Натріть її сіллю і перцем. Подрібніть часник, змішайте з імбиром, орегано і петрушкою. Начините цим рибку і покладіть всередину часточки лимона.
Розігрійте мангал або гриль і викладіть рибку на решітку, промазану маслом.
Нам потрібно гарненько підзолотившись обидва боки рибки. На це піде хвилин 5-6.
Перед подачею відокремте м'ясо від хребта і прикрасьте блюдо часточками лимона.