Рецепт Риба барбекю фото

Риба барбекю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морський окунь
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Пропоную подивитися вам нескладний варіант того, як приготувати рибу барбекю. Нічого складного в рецепті немає, потрібно тільки приправити рибку і відправити її смажитися на гриль або мангал.

Опис приготування:

Подавати таку рибку можна з улюбленим соусом. А ось мій варіант: в блендері змішайте 60 мл рослинного масла, 120 грам оливок, зубчик часнику, 2 консервованих томата, трохи орегано і меленого чорного перцю. Як на мене, це ідеальний соус для смаженої на решітці рибки.

  • Морський окунь - 2 штуки (або інша біла риба)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Орегано, петрушка - За смаком
риба барбекю - фото крок 1
Потрошеную рибку вимийте і просушіть. Натріть її сіллю і перцем. Подрібніть часник, змішайте з імбиром, орегано і петрушкою. Начините цим рибку і покладіть всередину часточки лимона.
риба барбекю - фото крок 2
Розігрійте мангал або гриль і викладіть рибку на решітку, промазану маслом.
риба барбекю - фото крок 3
Нам потрібно гарненько підзолотившись обидва боки рибки. На це піде хвилин 5-6.
риба барбекю - фото крок 4
Перед подачею відокремте м'ясо від хребта і прикрасьте блюдо часточками лимона.

Схожі рецепти