Відварна риба (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Любі друзі! Сьогодні хочу розповісти вам дивовижний рецепт, як приготувати відварну рибу. Готувати будемо сьомгу під пікантним соусом. Блюдо сподобається всім, не сумнівайтеся!
Готову відварену рибу рекомендується подавати з відвареною спаржею або овочами на грилі. Буде дуже смачно, гарантую! Блюдо прекрасно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою, адже сьомга є досить легким варіантом вечері.
- Філе сьомги - 400-500 грам
- Сухе біле вино - 1/2 склянки
- Сухе біле вино - 1/2 склянки (для соусу)
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Nezhirnaya крем - 1/4 склянки
- Luk salotų - 1 штука
- Каперсами - 4 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Кріп - 1 пучок
1
Починаємо приготування з того, що промиваємо каперси під проточною водою. Також промиваємо і просушуємо кріп. Дрібно рубаємо кріп, очищаємо і шаткуємо цибулю шалот.
2
Філе сьомги промиваємо під водою і ділимо на чотири порції. У сковороду виливаємо половину склянки білого вина, в нього закладаємо філе і розбавляємо вино водою. Готуємо на сильному вогні, накривши кришкою. На це піде приблизно 5 хвилин, після цього рибу необхідно зняти з вогню.
3
На розпеченій сковороді обсмажуємо цибулю до прозорості, далі додаємо вино і каперси. Після вливаємо лимонний сік і ретельно перемішуємо, тушкуємо протягом декількох хвилин. Змішуємо зі сметаною, додаючи спеції. Соус до риби готовий.
Готову сьомгу подаємо з соусом, прикрасивши гілочкою кропу. Риба відварна готова, смачного!
Готову сьомгу подаємо з соусом, прикрасивши гілочкою кропу. Риба відварна готова, смачного!