Рецепт Відварна риба (простий рецепт) фото

Відварна риба (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Дієтичне харчування, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любі друзі! Сьогодні хочу розповісти вам дивовижний рецепт, як приготувати відварну рибу. Готувати будемо сьомгу під пікантним соусом. Блюдо сподобається всім, не сумнівайтеся!

Готову відварену рибу рекомендується подавати з відвареною спаржею або овочами на грилі. Буде дуже смачно, гарантую! Блюдо прекрасно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою, адже сьомга є досить легким варіантом вечері.

  • Філе сьомги - 400-500 грам
  • Сухе біле вино - 1/2 склянки
  • Сухе біле вино - 1/2 склянки (для соусу)
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Nezhirnaya крем - 1/4 склянки
  • Luk salotų - 1 штука
  • Каперсами - 4 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Кріп - 1 пучок
1
Починаємо приготування з того, що промиваємо каперси під проточною водою. Також промиваємо і просушуємо кріп. Дрібно рубаємо кріп, очищаємо і шаткуємо цибулю шалот.
2
Філе сьомги промиваємо під водою і ділимо на чотири порції. У сковороду виливаємо половину склянки білого вина, в нього закладаємо філе і розбавляємо вино водою. Готуємо на сильному вогні, накривши кришкою. На це піде приблизно 5 хвилин, після цього рибу необхідно зняти з вогню.
3
На розпеченій сковороді обсмажуємо цибулю до прозорості, далі додаємо вино і каперси. Після вливаємо лимонний сік і ретельно перемішуємо, тушкуємо протягом декількох хвилин. Змішуємо зі сметаною, додаючи спеції. Соус до риби готовий.
Готову сьомгу подаємо з соусом, прикрасивши гілочкою кропу. Риба відварна готова, смачного!

Схожі рецепти