Відварна грудка (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати відварну грудку. Цей рецепт сподобається всім людям, які стежать за своїм раціоном харчування. Відварна куряча грудка вийде соковитою і ароматною.
Сьогодні ви дізнаєтеся як просто, швидко, а головне смачно приготувати відварну грудку. Приготувавши філе курки за цим рецептом ви будете приємно здивовані, адже грудка збереже соковитість і ніжний смак. Завдяки спецій і овочів, доданим під час варіння грудки, куряче м'ясо набуває унікальний аромат і насичений смак. Як гарнір до відвареної грудях можна використовувати салат зі свіжих овочів або овочі, приготовані на пару.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль, запашний перець, лавровий лист - За смаком
1
Для того, щоб приготувати смачну відварну грудку, необхідно промити безпосередньо саму грудку під проточною водою. У каструлю набираємо воду і ставимо її на вогонь, доводимо до кипіння. Опускаємо в киплячу воду курячу грудку і зменшуємо вогонь до мінімального.
2
Очищаємо і промиваємо цибулю, моркву і корінь селери. Довільно нарізаємо овочі та додаємо до бульйону. Також додаємо рубану петрушку, запашний перець і лавровий лист. Варимо протягом 25 хвилин. Ближче до кінця бульйон необхідно посолити за смаком. Соковита відварна грудка готова до вживання, смачного!