Рецепт Відварна грудка (простий рецепт) фото

Відварна грудка (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні розповім вам, як приготувати відварну грудку. Цей рецепт сподобається всім людям, які стежать за своїм раціоном харчування. Відварна куряча грудка вийде соковитою і ароматною.

Опис приготування:

Сьогодні ви дізнаєтеся як просто, швидко, а головне смачно приготувати відварну грудку. Приготувавши філе курки за цим рецептом ви будете приємно здивовані, адже грудка збереже соковитість і ніжний смак. Завдяки спецій і овочів, доданим під час варіння грудки, куряче м'ясо набуває унікальний аромат і насичений смак. Як гарнір до відвареної грудях можна використовувати салат зі свіжих овочів або овочі, приготовані на пару.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь селери - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль, запашний перець, лавровий лист - За смаком
1
Для того, щоб приготувати смачну відварну грудку, необхідно промити безпосередньо саму грудку під проточною водою. У каструлю набираємо воду і ставимо її на вогонь, доводимо до кипіння. Опускаємо в киплячу воду курячу грудку і зменшуємо вогонь до мінімального.
2
Очищаємо і промиваємо цибулю, моркву і корінь селери. Довільно нарізаємо овочі та додаємо до бульйону. Також додаємо рубану петрушку, запашний перець і лавровий лист. Варимо протягом 25 хвилин. Ближче до кінця бульйон необхідно посолити за смаком. Соковита відварна грудка готова до вживання, смачного!

Схожі рецепти