Рецепт Відварна грудка (простий рецепт) фото

Відварна грудка (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні розповім вам, як приготувати відварну грудку. Цей рецепт сподобається всім людям, які стежать за своїм раціоном харчування. Відварна куряча грудка вийде соковитою і ароматною.

Сьогодні ви дізнаєтеся як просто, швидко, а головне смачно приготувати відварну грудку. Приготувавши філе курки за цим рецептом ви будете приємно здивовані, адже грудка збереже соковитість і ніжний смак. Завдяки спецій і овочів, доданим під час варіння грудки, куряче м'ясо набуває унікальний аромат і насичений смак. Як гарнір до відвареної грудях можна використовувати салат зі свіжих овочів або овочі, приготовані на пару.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь селери - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль, запашний перець, лавровий лист - За смаком
1
Для того, щоб приготувати смачну відварну грудку, необхідно промити безпосередньо саму грудку під проточною водою. У каструлю набираємо воду і ставимо її на вогонь, доводимо до кипіння. Опускаємо в киплячу воду курячу грудку і зменшуємо вогонь до мінімального.
2
Очищаємо і промиваємо цибулю, моркву і корінь селери. Довільно нарізаємо овочі та додаємо до бульйону. Також додаємо рубану петрушку, запашний перець і лавровий лист. Варимо протягом 25 хвилин. Ближче до кінця бульйон необхідно посолити за смаком. Соковита відварна грудка готова до вживання, смачного!

Схожі рецепти