Відварна куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)
Відварна куряча грудка - відмінно блюдо для буденного обіду, універсальний інгредієнт для салатів. Подається з будь-яким гарніром. Готується легко і недовго. Найпростіший спосіб відварити курячу грудку!
Відварна куряча грудка відмінно піде не тільки як основне блюдо, але і як доповнення до будь-якого овочевого супу (я додаю в самому кінці приготування). У салати додавати її теж можна. А можна і просто з Гарнірчики подавати - вийде дуже дієтичний обід або вечерю. Вона добре зберігається, і можна їсти її ще два-три дні. Отже, розповідаю вам рецепт відвареної курячої грудки!
- Філе курячої грудки - 2 кілограма
- Спеції для курки - 1 Ст. Ложка
- Вода - 4 склянки
- Сушена зелень - 1 Чайна ложка (зелень на ваш смак.)
- Спеції для курячого бульйону - 1 Чайна ложка (можете скористатися кубиком.)
Покладіть курячу грудку в каструлю з водою.
Розведіть спеції для курячого супу в 50 мл води і вилийте до курки. Накрийте кришкою і варіть на великому вогні близько 4 годин.
Когда курочка сварилась, дістаньте її, викладіть в миску і посипте спеціями для курки і зеленню. Дайте настоятися протягом п'яти хвилин.
Ваша відварна куряча грудка готова! Смачного!