Рецепт Рецепт запікання яблук в духовці фото

Рецепт запікання яблук в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Солодке, Десерти

Печені яблука - один з простих і корисних десертів. У плодах міститься пектин і клітковина. І якщо в свіжих фруктах багато кислоти, то в приготованих немає. Цей рецепт підійде багатьом. Читайте!

Такий варіант є простим, адже необхідно лише очистити яблучну серцевину і викласти в неї начинку. Вона оживляти фрукти, роблячи їх м'якими і соковитими. Смак заграє новими відтінками завдяки горіхам і кориці. А поки ознайомтеся з тим, як приготувати рецепт запікання яблук в духовці.

  • Яблуко - 4 штуки
  • Цукор коричневий - 50 грам
  • Волоський горіх - 40 грам
  • Ізюм - 40 грам
  • Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
рецепт запікання яблук в духовці - фото крок 1
Яблука ретельно промийте. Видаліть з них серцевину. Потім плоди перекладіть у форму для випічки. У неї влийте окріп.
рецепт запікання яблук в духовці - фото крок 2
Зробіть начинку, змішавши подрібнені горіхи з цукром, родзинками і корицею. Викладіть начинку в яблука. Зверху покладіть по шматочку масла.
рецепт запікання яблук в духовці - фото крок 3
Запікайте яблука в духовці при 190 градусах протягом 35-40 хвилин. Все готово! Приємного чаювання!

Схожі рецепти