Рецепт запікання яблук в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Печені яблука - один з простих і корисних десертів. У плодах міститься пектин і клітковина. І якщо в свіжих фруктах багато кислоти, то в приготованих немає. Цей рецепт підійде багатьом. Читайте!
Такий варіант є простим, адже необхідно лише очистити яблучну серцевину і викласти в неї начинку. Вона оживляти фрукти, роблячи їх м'якими і соковитими. Смак заграє новими відтінками завдяки горіхам і кориці. А поки ознайомтеся з тим, як приготувати рецепт запікання яблук в духовці.
- Яблуко - 4 штуки
- Цукор коричневий - 50 грам
- Волоський горіх - 40 грам
- Ізюм - 40 грам
- Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
Яблука ретельно промийте. Видаліть з них серцевину. Потім плоди перекладіть у форму для випічки. У неї влийте окріп.
Зробіть начинку, змішавши подрібнені горіхи з цукром, родзинками і корицею. Викладіть начинку в яблука. Зверху покладіть по шматочку масла.
Запікайте яблука в духовці при 190 градусах протягом 35-40 хвилин. Все готово! Приємного чаювання!