Запікання форелі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Знайшла вишуканий і в той же час простий рецепт. Це запікання форелі в духовці на овочевій подушці. Вийшла відмінна риба, яку оцінить будь-який гурман. Приготуйте і переконайтеся самі, що це смачно.
Я рекомендую вам використовувати цибулину фенхеля, цей інгредієнт надає страві вишуканий аромат. Але можна замінити його цибулею-пореєм або коренем селери.
Вино можете використовувати за бажанням, але воно теж ідеально доповнює аромат і смак форелі.
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цибулина фенхеля - 0, 25 штуки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Філе форелі - 2 штуки (близько 180 г кожне)
- Помідор - 1 штука
- Лимон - 1 штука (сік)
- Біле сухе вино - 2-3 Ст. Ложок
- Кріп подрібнений - 1 Ст. Ложка
- Каперсами - 2 Ст. Ложки
1
Духовку розігрійте до 180 градусів. Підготуйте два шматки пергаментного паперу приблизно 40 з 40 см. І за таким же шматку фольги. Пергамент покладіть на фольгу.
2
Масло розігрійте в сковороді і обсмажте подрібнену цибулю і фенхель 2-3 хвилини, додайте сіль і перець.
3
На кожен шматок пергаменту покладіть по половині лука з фенхелем. Збризніть соком лимона. Наверх покладіть порізану кружальцями помідор і філе риби.
4
Prisolite файл, збризніть маслом і покладіть каперси. Загорніть рибу в папір і фольгу, вливши в кожен кульочок по ложці вина.
5
Щільно загорніть кульочки і відправте в духовку на 15 хвилин. Наше блюдо готово!