Рецепт запікання курки в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в рукаві завжди виходить м'яке, соковите, ніжне. Якщо вам потрібна корочка, то на деякий час розріжте пакет і запікайте без нього. Розповім рецепт запікання курки в рукаві.
Можна запекти курку цілком, шматочками. Підійде філе, стегно, окіст і будь-які інші частини. Можна не маринувати курку підлягає в спеціях, а відразу вкласти в рукав і запікати. Додайте овочі (цибуля, морква, часник) в рукав, вони додадуть м'ясу аромат і смак. Якщо любите свіжі трави або сушені спеції, то сміливо використовуйте їх, комбінуйте.
- Курка - 1, 3-1, 5 кілограма
- Крем - 50 грам
- Спеції - За смаком (майоран, куркума, цибульний і часниковий порошок)
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1
Гарненько вимийте курку всередині і зовні, потім промокніть її серветками.
2
У миску викладіть сметану, додайте 0, 5 чайної ложки солі і чорного меленого перцю, а також будь-які відповідні спеції за смаком, перемішайте.
3
Гарненько натріть курку всередині і зовні приготовленої сумішшю, перекладіть в рукав для запікання і щільно зав'яжіть краю.
4
Надішліть тушку в розігрітий до 180 градусів духовку на 35 хвилин, потім дістаньте курку і розріжте пакет, знову відправте на 20 хвилин.
5
Видаліть курку з рукава, розберіть на шматочки і подавайте до столу. Смачного.