Рецепт запеченої картоплі в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичні гарніри вже набридли і ви не знаєте, що подати на стіл до м'яса або риби, тоді спробуйте цей рецепт запеченої картоплі в фользі. Просто, швидко, недорого і завжди смачно.
Хочу звернути вашу увагу на те, що час приготування залежить від сорту і розміру картоплі, на це може піти від 30 хвилин до декількох годин. Після випікання картоплю треба обов'язково доповнити вершковим маслом, тертим сиром, соусом до смаку або зеленню, наприклад. Дуже зручно те, що можна подати до столу картопля і окремо добавки, щоб кожен вибрав то, що йому більше до смаку.
- Картопля - 4 штуки
1. Картопля вимийте і висушіть. Чистити не обов'язково, краще запікати в шкірці. Духовку паралельно розігрійте до 200 градусів.
2. Зробіть 3-4 проколу ножем.
3. Загорніть кожну картопельку в два шари фольги.
4. І відправте запікатися до м'якості. Готовність можна перевірити, акуратно проткнув зубочисткою, наприклад. Якщо картопля м'який, то все готово.
5. Перед подачею акуратно розгорніть фольгу, розріжте картопля і доповніть сіллю, соусом або сиром.
Смачного!
Смачного!