Рецепт Рецепт запеченої картоплі в фользі фото

Рецепт запеченої картоплі в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри , Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо звичні гарніри вже набридли і ви не знаєте, що подати на стіл до м'яса або риби, тоді спробуйте цей рецепт запеченої картоплі в фользі. Просто, швидко, недорого і завжди смачно.

Опис приготування:

Хочу звернути вашу увагу на те, що час приготування залежить від сорту і розміру картоплі, на це може піти від 30 хвилин до декількох годин. Після випікання картоплю треба обов'язково доповнити вершковим маслом, тертим сиром, соусом до смаку або зеленню, наприклад. Дуже зручно те, що можна подати до столу картопля і окремо добавки, щоб кожен вибрав то, що йому більше до смаку.

  • Картопля - 4 штуки
рецепт запеченої картоплі в фользі - фото крок 1
1. Картопля вимийте і висушіть. Чистити не обов'язково, краще запікати в шкірці. Духовку паралельно розігрійте до 200 градусів.
рецепт запеченої картоплі в фользі - фото крок 2
2. Зробіть 3-4 проколу ножем.
рецепт запеченої картоплі в фользі - фото крок 3
3. Загорніть кожну картопельку в два шари фольги.
рецепт запеченої картоплі в фользі - фото крок 4
4. І відправте запікатися до м'якості. Готовність можна перевірити, акуратно проткнув зубочисткою, наприклад. Якщо картопля м'який, то все готово.
рецепт запеченої картоплі в фользі - фото крок 5
5. Перед подачею акуратно розгорніть фольгу, розріжте картопля і доповніть сіллю, соусом або сиром.
Смачного!

Схожі рецепти